Yeni Yapılacak Eve Altyapı Çektirtmek

berkays55

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Biz evi müteahhite verdik, ev başladı. Şu anda temeli atılıyor. Benim sorum şu. İnternet altyapısı için şu anda başvursam olur mu o bina için? Yoksa bina bittiği zaman mı başvurayım? Ayrıca birisi bana dedi ki yeni çıkan yasaya göre Telekom yeni binalara siz hiçbir şey yapmadan kendisi fiber çekiyor, bu doğru mu?

Dostum bu işi müteahhitin halletmesi gerek. Önce müteahhit ile görüş. Ondan rica et.
Arkadaş var bir tane, babası müteahhit, kanun çıkmış, kendileri de ev yaparken artık müteahhit olmadan direkt Telekom gelip hat çekiyormuş öyle söyledi. Hatta kanunu da atmıştı, atayım buraya.

Her yeni eve fiber kablo çekme şartını gördüm ama internette okuduğum, her evin fiber altyapıya uygun olması. Yani çekmek zorunlu değil ama evler fiber altyapıya hazır olmalı.

Her yeni eve fiber kablo çekme şartını gördüm ama internette okuduğum, her evin fiber altyapıya uygun olması. Yani çekmek zorunlu değil ama evler fiber altyapıya hazır olmalı.
Mahallemizde fiber altyapısı var zaten, şu anda oturduğum ev de 2-3 sene önce yapıldı, fiber var binada, ben getirttim buraya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…