Muhendis genc Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Dairemize uzun zaman sonra internet altyapısi geliyor. Bilgisi olan söyleyebilir mi acaba? Fiber yapılır mı? Ve 100 Mbps mi olacak?
Dairemize uzun zaman sonra internet altyapısi geliyor. Bilgisi olan söyleyebilir mi acaba? Fiber yapılır mı? Ve 100 Mbps mi olacak?
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #2 Eğer aramızda o hattı döşeyen arkadaşlar yok ise muhtemelen kimse cevap veremez .
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.080 Makaleler 6 Çözümler 54 1 Ocak 2021 #3 VDSL geliyorsa hız mesafeye bağlı. İlk 200 metre içindeyseniz 80-100Mbps arası alabilirsiniz. FTTH vey FTTB geliyorsa 100 Mbps sınırsız alabilirsiniz. ADSL geliyorsa TT'de 16 Mbps limit. DjKedi dedi: Eğer aramızda o hattı döşeyen arkadaşlar yok ise muhtemelen kimse cevap veremez . Genişletmek için tıkla... Çatpat bir şey biliyorum olmaz mı?
VDSL geliyorsa hız mesafeye bağlı. İlk 200 metre içindeyseniz 80-100Mbps arası alabilirsiniz. FTTH vey FTTB geliyorsa 100 Mbps sınırsız alabilirsiniz. ADSL geliyorsa TT'de 16 Mbps limit. DjKedi dedi: Eğer aramızda o hattı döşeyen arkadaşlar yok ise muhtemelen kimse cevap veremez . Genişletmek için tıkla... Çatpat bir şey biliyorum olmaz mı?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 1 Ocak 2021 #4 Dairemize dediğine göre fiber geliyor olabilir. Bu işte kullanılan herhangi birşeyin resmini koyarsan bilgi alabilirsin. Kablo soket vs.
Dairemize dediğine göre fiber geliyor olabilir. Bu işte kullanılan herhangi birşeyin resmini koyarsan bilgi alabilirsin. Kablo soket vs.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #5 Ulunay dedi: VDSL geliyorsa hız mesafeye bağlı. İlk 200 metre içindeyseniz 80-100MBPS arası alabilirsiniz. FTTH vey FTTB geliyorsa 100 Mbps sınırsız alabilirsiniz. ADSL geliyorsa TT'de 16 Mbps limit. Çatpat bir şey biliyorum olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Peki arkadaşın hattı fiber mi? Bu sorunun cevabını verilen bilgiler ile bilebilir misin?
Ulunay dedi: VDSL geliyorsa hız mesafeye bağlı. İlk 200 metre içindeyseniz 80-100MBPS arası alabilirsiniz. FTTH vey FTTB geliyorsa 100 Mbps sınırsız alabilirsiniz. ADSL geliyorsa TT'de 16 Mbps limit. Çatpat bir şey biliyorum olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Peki arkadaşın hattı fiber mi? Bu sorunun cevabını verilen bilgiler ile bilebilir misin?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.080 Makaleler 6 Çözümler 54 1 Ocak 2021 #6 DjKedi dedi: Peki arkadaşın hattı fiber mi? Bu sorunun cevabını verilen bilgiler ile bilebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır veremem, o yüzden olasılıkları yazdım.
DjKedi dedi: Peki arkadaşın hattı fiber mi? Bu sorunun cevabını verilen bilgiler ile bilebilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır veremem, o yüzden olasılıkları yazdım.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #7 Ulunay dedi: Hayır veremem, o yüzden olasılıkları yazdım. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyorum zaten, 3-4 olasılık var. O hattı döşeyen arkadaşlar olmadığı sürece doğru düzgün bir cevap alınamaz . Gelip buraya "evime fiber mi geliyor" demek biraz garip olmuş.
Ulunay dedi: Hayır veremem, o yüzden olasılıkları yazdım. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyorum zaten, 3-4 olasılık var. O hattı döşeyen arkadaşlar olmadığı sürece doğru düzgün bir cevap alınamaz . Gelip buraya "evime fiber mi geliyor" demek biraz garip olmuş.