E egethemoon Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 Ev yeni yapıldı. İstanbul dışında Türk Telekom şubesine gidip durumu anlatsam kayıt açarlar mı?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 9 Ağustos 2024 #2 egethemoon dedi: Ev yeni yapıldı. İstanbul dışında Türk Telekom şubesine gidip durumu anlatsam kayıt açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın.
egethemoon dedi: Ev yeni yapıldı. İstanbul dışında Türk Telekom şubesine gidip durumu anlatsam kayıt açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 9 Ağustos 2024 #3 egethemoon dedi: Ev yeni yapıldı. İstanbul dışında Türk Telekom şubesine gidip durumu anlatsam kayıt açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam elektrikciye söyleyin daha hızlı yapar diye düşünüyorum.
egethemoon dedi: Ev yeni yapıldı. İstanbul dışında Türk Telekom şubesine gidip durumu anlatsam kayıt açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam elektrikciye söyleyin daha hızlı yapar diye düşünüyorum.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.338 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 egethemoon dedi: Ev yeni yapıldı. İstanbul dışında Türk Telekom şubesine gidip durumu anlatsam kayıt açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Evin olduğu bölgede hiç altyapı yok mu?
egethemoon dedi: Ev yeni yapıldı. İstanbul dışında Türk Telekom şubesine gidip durumu anlatsam kayıt açarlar mı? Genişletmek için tıkla... Evin olduğu bölgede hiç altyapı yok mu?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.699 Çözümler 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #5 xSylas dedi: Hocam elektrikciye söyleyin daha hızlı yapar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Elektrikçi nasıl altyapıyı kırıp vs müdahale etsin. Bina içindeki olay başka. Port vs takılıyor bir sürü iş. Elektrikçi kablo değişir en fazla.
xSylas dedi: Hocam elektrikciye söyleyin daha hızlı yapar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Elektrikçi nasıl altyapıyı kırıp vs müdahale etsin. Bina içindeki olay başka. Port vs takılıyor bir sürü iş. Elektrikçi kablo değişir en fazla.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 9 Ağustos 2024 #6 ahmttrn60 dedi: Elektrikçi nasıl altyapıyı kırıp vs müdahale etsin. Bina içindeki olay başka. Port vs takılıyor bir sürü iş. Elektrikçi kablo değişir en fazla. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum hocam kusura bakmayın ben eve çekmek için anladim.
ahmttrn60 dedi: Elektrikçi nasıl altyapıyı kırıp vs müdahale etsin. Bina içindeki olay başka. Port vs takılıyor bir sürü iş. Elektrikçi kablo değişir en fazla. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum hocam kusura bakmayın ben eve çekmek için anladim.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.699 Çözümler 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #7 egethemoon dedi: Ev yeni yapıldı. İstanbul dışında Türk Telekom şubesine gidip durumu anlatsam kayıt açarlar mı? Genişletmek için tıkla... En yakın Türk Telekom şube müdürlüğüne gidin. Durumu anlatın onlar yardımcı olacaktır zaten.
egethemoon dedi: Ev yeni yapıldı. İstanbul dışında Türk Telekom şubesine gidip durumu anlatsam kayıt açarlar mı? Genişletmek için tıkla... En yakın Türk Telekom şube müdürlüğüne gidin. Durumu anlatın onlar yardımcı olacaktır zaten.
E egethemoon Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #8 Jezo dedi: Evin olduğu bölgede hiç altyapı yok mu? Genişletmek için tıkla... Yan binalarda altyapı var.
Jezo dedi: Evin olduğu bölgede hiç altyapı yok mu? Genişletmek için tıkla... Yan binalarda altyapı var.