Yeniden Başlat Geç Açılma

dogan1232

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı kapat aç yapınca 20 saniyede açılıyor fakat yeniden başlat yapınca ya da elektrikler gidince falan tam 20 dakikada açılıyor. Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'larda %100 disk kullanımı sorunu olabiliyor görev yöneticisinden kontrol edin.

Arka planda çok fazla program açıksa sistemin de biraz eski ise onların hepsini kapatmak kaydetmek sonra windowsu kapatıp yeniden açmak uzun sürüyor olabilir. Başlangıçta çalışan çok fazla program da olabilir. Bana virüs girmişti kapanmasını engelliyordu bilgisayarın Düğmesinden kapatıyordum

Görev yöneticisinden başlagıçta açılan programlar sizin RAM belleğinizin tamamını dolduruyor olabilir. Görev yöneticisinden kuşlanılmayan başlangıç programları kapatılmalıdır.

Windows 10'larda %100 disk kullanımı sorunu olabiliyor görev yöneticisinden kontrol edin.
kontrol ettim ama disk kullanımı 19
Görev yöneticisinden başlagıçta açılan programlar sizin RAM belleğinizin tamamını dolduruyor olabilir. Görev yöneticisinden kuşlanılmayan başlangıç programları kapatılmalıdır.
o yapılı ama pc yi normal açarken hiçbir sorun yok sadece yeniden başlat yapınca 20 dk da açılıyor
Sistem yeni arka planda çalışan program 1 2 tane sorun o değil sanırım

Bu soruna herhangi bir çözümü olan yok mu? Aynı sorunu yaşıyorum. Kapat aç yapınca 15 saniyede açılıyor ama yeniden başlat yapınca 20-25 dakika alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…