N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 17 Eylül 2020 #1 Kapatılıyor ve yeniden başlatılıyor derken o dönen yuvarlak simge yok, nasıl getiririz?
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Eylül 2020 #2 Sonuç olarak yeniden başlatıyor mu ?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 17 Eylül 2020 #3 Hocam yeniden başlıyorsa ellemeyin. Bir şey çalışıyorsa çok fazla kurcalamamak gerek bence
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 17 Eylül 2020 #4 ExecutioneR_ dedi: Sonuç olarak yeniden başlatıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Yani başlıyorsa sadece görsellik katar onu etkinleştirmeniz
ExecutioneR_ dedi: Sonuç olarak yeniden başlatıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Yani başlıyorsa sadece görsellik katar onu etkinleştirmeniz
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 17 Eylül 2020 #5 Arch or Not dedi: Yani başlıyorsa sadece görsellik katar onu etkinleştirmeniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor işte onu soruyorum o yuvarlak dönen?
Arch or Not dedi: Yani başlıyorsa sadece görsellik katar onu etkinleştirmeniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor işte onu soruyorum o yuvarlak dönen?
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 17 Eylül 2020 #6 ntrs87 dedi: Nasıl oluyor işte onu soruyorum o yuvarlak dönen? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında daha önceden olmuyorsa büyük ihtimalle etkinleşme ayarları yoktur.
ntrs87 dedi: Nasıl oluyor işte onu soruyorum o yuvarlak dönen? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında daha önceden olmuyorsa büyük ihtimalle etkinleşme ayarları yoktur.
Hopeツ︎ Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 276 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Linux Mint Virginia 21.3 Xfce Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 17 Eylül 2020 #7 Ünlü bir söz vardır; eğer çalışıyorsa elleme.
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 17 Eylül 2020 #8 Arch or Not dedi: Bilgisayarında daha önceden olmuyorsa büyük ihtimalle etkinleşme ayarları yoktur. Genişletmek için tıkla... Ayarını öğrensem etkinleştireceğim ama söyleyen yok .
Arch or Not dedi: Bilgisayarında daha önceden olmuyorsa büyük ihtimalle etkinleşme ayarları yoktur. Genişletmek için tıkla... Ayarını öğrensem etkinleştireceğim ama söyleyen yok .
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 17 Eylül 2020 #9 ntrs87 dedi: Ayarını öğrensem etkinleştireceğim ama söyleyen yok . Genişletmek için tıkla... Neden etkinleştirmek istiyorsun ve büyük ihtimalle öyle bir ayar yoktur ya da ben bilmiyorumdur
ntrs87 dedi: Ayarını öğrensem etkinleştireceğim ama söyleyen yok . Genişletmek için tıkla... Neden etkinleştirmek istiyorsun ve büyük ihtimalle öyle bir ayar yoktur ya da ben bilmiyorumdur
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 17 Eylül 2020 #10 Arch or Not dedi: Neden etkinleştirmek istiyorsun ve büyük ihtimalle öyle bir ayar yoktur ya da ben bilmiyorumdur Genişletmek için tıkla... Kendimi eksik hissediyorum
Arch or Not dedi: Neden etkinleştirmek istiyorsun ve büyük ihtimalle öyle bir ayar yoktur ya da ben bilmiyorumdur Genişletmek için tıkla... Kendimi eksik hissediyorum