Yeniden başlatma sonraı bilgisayar açılmıyor

blackhunter

Hectopat
Arkadaşım ile cry of fear oynamak için hamachi indirmiştik, ben sorunsuz bir şekilde açtım fakat onun interneti koptu. İnterneti geri gelir umuduyla bilgisayarını yeniden başlatmaya çalıştı fakat sonuç başarısız oldu. Windows logosu dönüyor fakat pc açılmıyormuş. Defalarca kapatıp açtı bilgisayarı hiçbirinde açılmadı. Repair atmaya çalıştı yine bir şey değişmedi. Format atmadan bu durumu çözmenin yolu varmıdır? Windows 8.1 kullanıyor kendisi.

Arkadaşım ile cry of fear oynamak için hamachi indirmiştik, ben sorunsuz bir şekilde açtım fakat onun interneti koptu. İnterneti geri gelir umuduyla bilgisayarını yeniden başlatmaya çalıştı fakat sonuç başarısız oldu. Windows logosu dönüyor fakat pc açılmıyormuş. Defalarca kapatıp açtı bilgisayarı hiçbirinde açılmadı. Repair atmaya çalıştı yine bir şey değişmedi. Format atmadan bu durumu çözmenin yolu varmıdır? Windows 8.1 kullanıyor kendisi.

Arkadaşın çok bekledi mi? Bazı durumlarda yeniden başlatınca açılması biraz uzun sürüyor.

Ben bu postu attığımda 1 saatten uzun süredir açık değildi diyebilirim bir tanesinde baya bir bekledi 10 dk civarı. Tabi sizin çoktan kastınız nedir bilemem ama kendisi fazla sabırsız biridir, yanında olmadığımdan kesin bir şey söyleyemiyorum neler yaptı diye.

Suanda gene acmayi denedim, Repair yapiliyor dedi simdide siyah ekranda kaldi.

Evet garip bir sekilde bilgisayar acildi.

Son düzenleme:
Windows 8.1 kurulumu olan bir DVD yada Flash diskiniz ile bilgisayarınızı boot edip onarın. Sorun BIOS ayarlarında da olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı