Yeniden başlatma sonrası İnternet ve ses yok

ensarwastaken

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocalarım merhaba, bilgisayarımı yeniden başlattım ve internet ile ses tamamen gitti.
İnternet sürücülerini yüklemeye çalıştığımda hata veriyor, ayrıca donanım bilgilerini de göstermiyor.

Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20251018_014948_1.jpg
    IMG_20251018_014948_1.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20251018_015142_1.jpg
    IMG_20251018_015142_1.jpg
    157,6 KB · Görüntüleme: 18
@ensarwastaken
  • Telefon ve USB kablosu ile bağlanıp güncelleme kontrolü yapmanız halinde düzelme ihtimali de var..
  • Wifi ve ses aygıtının driverlerini tekrar yüklemeniz gerek..
  • -Sorunu driver ile çözemezseniz.. Sistem geri yükleme devredışı değil ise en basit yol sistem geri yükleme üzerinden en yakın tarihe dönüş yapmak...

@ensarwastaken
  • Telefon ve USB kablosu ile bağlanıp güncelleme kontrolü yapmanız halinde düzelme ihtimali de var..
  • Wifi ve ses aygıtının driverlerini tekrar yüklemeniz gerek..
  • -Sorunu driver ile çözemezseniz.. Sistem geri yükleme devredışı değil ise en basit yol sistem geri yükleme üzerinden en yakın tarihe dönüş yapmak...
Bi deniyeyim hocam

@ensarwastaken
  • Telefon ve USB kablosu ile bağlanıp güncelleme kontrolü yapmanız halinde düzelme ihtimali de var.
  • Wi-Fi ve ses aygıtının sürücülerini tekrar yüklemeniz gerek.
  • -Sorunu driver ile çözemezseniz. Sistem geri yükleme devre dışı değil ise en basit yol sistem geri yükleme üzerinden en yakın tarihe dönüş yapmak...

Hocam sistem geri yükleme çalışmadı. Driver yüklemeye çalıştım oda çalışmadı hata veriyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
@ensarwastaken
Bilgisayarımı yeniden başlattım.. demişsiniz ama bu yeniden başlatmanın sebebine ilişkin bilgi vermemişsiniz..
Güncelleme mi yaptınız? Driver ya da başka bir program mı yüklediniz? Ayar değişikliği falan mı yaptınız PC de?

@ensarwastaken
Bilgisayarımı yeniden başlattım. Demişsiniz ama bu yeniden başlatmanın sebebine ilişkin bilgi vermemişsiniz.
Güncelleme mi yaptınız? Driver ya da başka bir program mı yüklediniz? Ayar değişikliği falan mı yaptınız PC de?

Hocam hiçbir şey ellemedim. Kapattım PC'yi komple sonra tekrar oturmak için açtım ve böyle oldu.

Hocalarım merhaba, bilgisayarımı yeniden başlattım ve internet ile ses tamamen gitti.
İnternet sürücülerini yüklemeye çalıştığımda hata veriyor, ayrıca donanım bilgilerini de göstermiyor.

Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misiniz?

Yapacağın şey basit hızlı başlatmayı kapat:
Denetim Masası > donanım ve ses > güç seçenekleri>sol menüden güç düğmelerinin yapacaklarını seçin>u anda kullanılamayan ayarları değiştire tıkla>hızlı başlatmayı aç (önerilir)” seçeneğinin tikini kaldır kaydet sonra bilgisayarı kapat güç kablosunu çıkar Power tuşuna 15-20 sn basılı tut sonra bilgisayarı 5 dk bir dinlendir sonra geri aç çözülmüş olması gerek.

Yapacağın şey basit hızlı başlatmayı kapat:
Denetim Masası > donanım ve ses > güç seçenekleri>sol menüden güç düğmelerinin yapacaklarını seçin>u anda kullanılamayan ayarları değiştire tıkla>hızlı başlatmayı aç (önerilir)” seçeneğinin tikini kaldır kaydet sonra bilgisayarı kapat güç kablosunu çıkar Power tuşuna 15-20 sn basılı tut sonra bilgisayarı 5 dk bir dinlendir sonra geri aç çözülmüş olması gerek.
Bu soruna çözüm olur mu bilemem ama güzel öneri... Her türlü donanım ve driver sorunu için duruma göre denenmesi gerek... EK olarak BIOS tan fast boot özelliğinin disable yapılması iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı