A AhmehCan1234 Centipat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar okuduğunuz gibi yanlışlıkla diskimi formatladım. Verileri nasıl kurtaracağım? Önemli veriler vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Arkadaşlar okuduğunuz gibi yanlışlıkla diskimi formatladım. Verileri nasıl kurtaracağım? Önemli veriler vardı.
LordLahmacun Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 255 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OĞUYO 2 Temmuz 2023 #2 AhmehCan1234 dedi: Arkadaşlar okuduğunuz gibi yanlışlıkla diskimi formatladım. Verileri nasıl kurtaracağım? Önemli veriler vardı. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. Eğer disk yedeklemeniz yoksa geçmiş olsun. Başka yöntem olabilir ama ben sadece bunu biliyorum. Artı 0 Eksi
AhmehCan1234 dedi: Arkadaşlar okuduğunuz gibi yanlışlıkla diskimi formatladım. Verileri nasıl kurtaracağım? Önemli veriler vardı. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. Eğer disk yedeklemeniz yoksa geçmiş olsun. Başka yöntem olabilir ama ben sadece bunu biliyorum.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 3 Çözümler 89 2 Temmuz 2023 #3 Eğer cloud yedekleriniz yoksa geri alamazsınız. Geri yükleme dahil tüm dosyalar gitmiş. Artı 0 Eksi
KS KS A AhmehCan1234 Centipat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #4 Maxtoric dedi: Eğer Cloud yedekleriniz yoksa geri alamazsınız. Geri yükleme dahil tüm dosyalar gitmiş. Genişletmek için tıkla... EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? LordLahmacun dedi: Kolay gelsin. Eğer disk yedeklemeniz yoksa geçmiş olsun. Başka yöntem olabilir ama ben sadece bunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Eğer Cloud yedekleriniz yoksa geri alamazsınız. Geri yükleme dahil tüm dosyalar gitmiş. Genişletmek için tıkla... EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? LordLahmacun dedi: Kolay gelsin. Eğer disk yedeklemeniz yoksa geçmiş olsun. Başka yöntem olabilir ama ben sadece bunu biliyorum. Genişletmek için tıkla... EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim?
LordLahmacun Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 255 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OĞUYO 2 Temmuz 2023 #5 AhmehCan1234 dedi: EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgim yok o kadar affedersin. Artı 0 Eksi
AhmehCan1234 dedi: EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam bilgim yok o kadar affedersin.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 3 Çözümler 89 2 Temmuz 2023 #6 AhmehCan1234 dedi: EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows/Mac/iPhone ve Android cihazlar için Veri Kurtarma Yazılımını ücretsiz indiriniz. Ücretsiz denemeleri var. Artı 0 Eksi
AhmehCan1234 dedi: EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows/Mac/iPhone ve Android cihazlar için Veri Kurtarma Yazılımını ücretsiz indiriniz. Ücretsiz denemeleri var.
KS KS A AhmehCan1234 Centipat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #7 LordLahmacun dedi: Hocam bilgim yok o kadar affedersin. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ama önemli veriler vardı ne yapacağım Artı 0 Eksi
LordLahmacun dedi: Hocam bilgim yok o kadar affedersin. Genişletmek için tıkla... Önemli değil ama önemli veriler vardı ne yapacağım
HSBC Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #8 AhmehCan1234 dedi: EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Forumda ismi yazılması yasaklı olan sitede full program mevcut. Artı 0 Eksi
AhmehCan1234 dedi: EaseUS diye bir programla dosyaları buldum fakat indirmek için paralı versyon istiyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Forumda ismi yazılması yasaklı olan sitede full program mevcut.
KS KS A AhmehCan1234 Centipat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #9 Maxtoric dedi: Windows/Mac/iPhone ve Android cihazlar için Veri Kurtarma Yazılımını ücretsiz indiriniz. ücretsiz denemeleri var. Genişletmek için tıkla... Veri boyutumun altında kalıyor ücretsiz denemesi 70 dolar paramda yok maalesef. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Windows/Mac/iPhone ve Android cihazlar için Veri Kurtarma Yazılımını ücretsiz indiriniz. ücretsiz denemeleri var. Genişletmek için tıkla... Veri boyutumun altında kalıyor ücretsiz denemesi 70 dolar paramda yok maalesef.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 3 Çözümler 89 2 Temmuz 2023 #10 HSBC dedi: Forumda ismi yazılması yasaklı olan sitede full program mevcut. Genişletmek için tıkla... Gezginler sitesinden mi bahsediyorsunuz? Artı 0 Eksi
HSBC dedi: Forumda ismi yazılması yasaklı olan sitede full program mevcut. Genişletmek için tıkla... Gezginler sitesinden mi bahsediyorsunuz?