Yenil alınan FreeDOS PC'ye nasıl Windows 10 kurulur?

Nanooo

Decapat
Daha fazla  
Günlerdir bakıyorum herkes farklı bir şey söylüyor aklım almıyor. Artık bende Windows 10 olan bir laptop var ama yeni hazır PC alacağım ama mağazalarda sadece Windows 11 var aradım sordum notlara yazarsınız filan dedi. Windows 10 olsun diye siz kurarsınız dedi Gaming geni aramıştım bu arada anlamadım hiçbir şey bazıları da key al diyor ama güvenemiyorum. Orijinal şekilde nasıl yükleyebilirim ya da laptoptan aktarma yapabilir miyim?

Key Microsoft hesabınıza bağlıysa otomatik olarak etkinleştiriyor.

Başlıkta ve konu içeriğinde tam anlaşılamayan cümleler var. Windows 11'li sistemden 10'a mı geçeceksin yoksa FreeDOS PC alıp Windows 10 mu kuracaksın?

Konuyla alakalı çok bilgim yok ama ilk başta internetten indirip sonradan key alabilirsiniz.

Başlıkta ve konu içeriğinde tam anlaşılamayan cümleler var. Windows 11'li sistemden 10'a mı geçeceksin yoksa FreeDOS PC alıp Windows 10 mu kuracaksın?

Windows 11 alaka dılı sadece Windows 11 satıyorlar ya yazılımda Win olarak.

Pek de zor degil tek ihtiyacın olan şey bir USB bellek ondan sonra Windows 10 ISO'su yükleyip Rufus programindan tek tikla ISO'yu ve USB'yi seçip yazdiriyorsun sonra da BIOS'ta başlatma seceneginden USB'yi seçiyorsun bu kadar.

Windows 11 alaka dılı sadece Windows 11 satıyorlar ya yazılımda Win olarak.

Klavye niye oto çeviriyor anlamadım alakalı değil diyecektim.

Key Microsoft hesabınıza bağlıysa otomatik olarak etkinleştiriyor.

Nasıl bağlayabiliriz ya da bağlı olduğunu görebiliriz?

Pek de zor degil tek ihtiyacın olan şey bir USB bellek ondan sonra Windows 10 ISO'su yükleyip Rufus programindan tek tikla ISO'yu ve USB'yi seçip yazdiriyorsun sonra da BIOS'ta başlatma seceneginden USB'yi seçiyorsun bu kadar.

ISO ne oluyor tam key gibi bir şey ise yapmayacağım anlatırsan sevinirim hocam.

Benim formatla alakam yok ki sıfırdan olacak zaten.

ISO ne oluyor tam key gibi bir şey ise yapmayacağım anlatırsan sevinirim hocam.

Hacı bilgisayarlarla hiç deneyimin yok gibi ISO'yu bile bilmiyorsan ISO dedigim Windows Setup'i Rufus programiyla USB'ye yazdiriyosun onu. ISO'yu da Microsoft'un kendi sitesinden indirirsin.

Hacı bilgisayarlarla hiç deneyimin yok gibi ISO'yu bile bilmiyorsan ISO dedigim Windows Setup'i Rufus programiyla USB'ye yazdiriyosun onu. ISO'yu da Microsoft'un kendi sitesinden indirirsin.

Yok.

Hayır donanımsal kısımlarını hiç bilmiyorum.

Yani isyou indirip Rufus'tan oraya yazdırıp aynı belleği diğer PCyemi takacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…