8 874396 Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 102 Çözümler 1 1 Ocak 2025 #1 Yenilen yemek kaç saatte vücuttan %100 atılır? Sorma sebebim alerjim olan bir gıdayı yedim. Bende sıkıntı yaratıyor. Ne zaman kurtulurum? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2025
Yenilen yemek kaç saatte vücuttan %100 atılır? Sorma sebebim alerjim olan bir gıdayı yedim. Bende sıkıntı yaratıyor. Ne zaman kurtulurum?
zAwarsy Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 874396 dedi: Yenilen yemek kaç saatte vücuttan %100 atılır? Sorma sebebim alerjim olan bir gıdayı yedim. Bende sıkıntı yaratıyor. Ne zaman kurtulurum? Genişletmek için tıkla... Hocam dışkı diyorsanız bildiğim kadarıyla o besinin bütünlügüne bakar fakat sindirim için 5 saat vücuttan atılması için 8 saat. Bilginize. Çok bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olur zaten gene de içinizi ferahlatmaya çalışayım dedim.
874396 dedi: Yenilen yemek kaç saatte vücuttan %100 atılır? Sorma sebebim alerjim olan bir gıdayı yedim. Bende sıkıntı yaratıyor. Ne zaman kurtulurum? Genişletmek için tıkla... Hocam dışkı diyorsanız bildiğim kadarıyla o besinin bütünlügüne bakar fakat sindirim için 5 saat vücuttan atılması için 8 saat. Bilginize. Çok bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olur zaten gene de içinizi ferahlatmaya çalışayım dedim.