Yenilenebilir enerji mi yoksa elektrik elektronik mi daha mantıklı?

Üniversite'yi okuyup yurt dışına çıkmak istiyorum ve yurt dışında yenilenebilir enerjiye yatırım var sizce yenilenebilir enerjiyi seçsem açıkta kalır mıyım?

@ayydinemre, düşünsenize ülkede yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarda çalışıyorsunuz, proje arkadaşlarınızla kafa yoruyorsunuz, çabalıyorsunuz, yoruluyorsunuz vs. sonra @262364 gibiler gelip emeğini görmezden geliyor ve bu yatırımların palavra olduğunu iddia ediyor. Kendinizi nasıl hissederdiniz?

Üniversite'yi okuyup yurt dışına çıkmak istiyorum ve yurt dışında yenilenebilir enerjiye yatırım var sizce yenilenebilir enerjiyi seçsem açıkta kalır mıyım?
Eğer ki Almanya'ya gitmeyi düşünürseniz Almanya'da bu alanda büyük bir atılım var ancak dediğim gibi Türkiye'de bu alanda gereken değeri göremezsiniz. Diğer arkadaşın dediklerini pek umursamayın hükümet yanlısı olarak konuşuyor, onlara hayalleri bile toz pembe

Avrupa Birliği de hükumet yanlısı galiba(!)

Enerji bağımsızlığı, mühim bir meseledir. Bu alandaki yüksek kazanımlı yatırımlar süratle daha da geliştirilmelidir. O yüzden bu mesleği size tavsiye ediyorum.

@ayydinemre, kendinize ve eğer dilerseniz vakti geldiğinde ülkenize de ciddi fayda sağlarsınız.

Evet dediğiniz gibi olabilir ancak bana da pek değer vermezler gibi geliyor yine de teşekkürler.

Teşekkürler Almanya'yı düşüneceğim

Sevdiklerinizin size verdiği değer kadar varsınız ve bu değerle güçlüsünüz. Diğerlerini umursamanıza gerek yok.

Veriler Türkiye'nin ileride olduğunu gösteriyor olabilir ancak icraat olarak göremiyorum tabii ileride Türkiye Daha'da bu konunun üzerine gider ve bu konuda daha çok icraat yapar o zaman ayrı ancak bana kalırsa Türkiye bu konuya pek iyi bakmıyor geliyor.

Elektrik elektronik ana ve temel bir daldır. yenilenebilir enerji diye bir temel dal yok, şu anlık. Elektrik Elektronik üzerine okuyup yenilenebilir enerji üzerine farklı farklı dallarda çalışılabilir.

Ayrıca bizim ülkemizde yenilenebilir enerjiye geçişe en az 10 sene var diyen bir insan bir şey bilmiyordur.

Kaynaklara bakarsak sizinle oturup bir şey tartışmama gerek de yoktur. 3 yıldır da olduğumuz yerde saydığımızı biliyorsunuzdur umarım.

Şu forumda bilmiş edasıyla konuşanlar kadar iticileri yok. hayır anlamıyorum nereden geliyor bu özgüven.

Kaynak:

Kaynak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…