Yenilenmiş 13 Pro vs sıfır iPhone 13 vs server kayıtlı Xiaomi 14T Pro

furkan KOCA

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, telefon almayı düşünüyorum ama çok arada kaldım iPhone kullanıyorum uzun yıllardır ve elimde AirPods 4. nesil var çok arada kaldım sizce ne yapmalıyım? Diğer sorun da taksitle almam gerekiyor nakit bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum düz iphona bence 33 - 35 bin verilmez. Yenilenmiş cihazlardada yan sanayi ürünler ve anakartı tamir edilmişe denk gelirseniz ileriye dönük ciddi problem çıkabiliyor kullanıcı hatası deyip sizi binlerce masrafada sokabilirler. Kaçak Xiaomi'de alınmaz bence. Bence bu 3 seneçegin dışında Honor 400 Pro'ya bakmanızı öneririm.

Tabii ki de 14T Pro. Ortalama 20-22bin TL arası görüyorum ben server kayıtlıları. Hem donanım olarak daha güncel hem de kamera vs olarak da daha iyi.

Server kayıtlı ile normal IMEI'li cihaz arasında ne fark var hocam bilgilendirebilir misiniz?

Tabii ki de 14T Pro. Ortalama 20-22bin TL arası görüyorum ben server kayıtlıları. Hem donanım olarak daha güncel hem de kamera vs olarak da daha iyi.

Xiaomi kafamı karıştırıyor maalesef reklam muhabbeti biraz da popüler kültürden dolayı kullanmak istemiyorum.

Server kayıtlı ile normal IMEI'li cihaz arasında ne fark var hocam bilgilendirebilir misiniz?
Server kayıtlı olmasının sebebi yurt dışı cihaz olması. Xiaomi sunucularına yönetici olarak bağlanıp IMEI atıyorlar ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorsun. En basit haliyle böyle anlatabilirim.
Xiaomi kafamı karıştırıyor maalesef reklam muhabbeti biraz da popüler kültürden dolayı kullanmak istemiyorum.
Reklam yok ki? Cihaz zaten yurt dışı ve garantisiz olacağı için istediğin gibi rom vs atabilirsin. Ben veyahutta babam vs reklam görmüyoruz bütün cihazlarım yurt dışı. Keza vergisiz fiyatlandırmadan aldığın için her türlü daha iyi oluyor bu bütçelerde daha iyisi yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…