Yenilenmiş A1 combo alınır mı?

El Quvava

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba, yaklasik 3 hafta once Bambu Lab A1 satin almistim ve bugün satin aldigim firma beni arayip teslimatin daha da gecikecegini bildirdi. Bunun icin de alternatif cozumlerin arasinda 3600 TL fiyat farkiyla yenilenmis A1 combo teklifini sundular. Sadece yatagin degismis oldugunu soylediler ve outlet olmadigini belirttiler. Ne dersiniz?

O zaman ikramları yok. O durumda ben almazdım, cazip değil.
Tek kafalı printerda çok renkli baskıyı da tavsiye etmem, baskı süresi ve filament kullanımın oldukça artar.
Evet bence de. O zaman iptal edip stokda olan bir marketten mi alayim? Samm Market, Porima gibi?

Metatech dün beni de arada 20 gün sonra gönderim yapabileceklerini söylediler diğer bütün sitelerde Bambu Lab A1 stoklara girmiş metatech de yok o yüzden siparişimi iptal ettim başka yerden sipariş vereceğim 20 gün daha bekleme gibi bir niyetim yok.

Aynen ben de oyle yapiyorum iptal edecegim.

Ürün gerçekten çok tuttu. Ama yeni başlayanlar için kısa süreli bir garantiye sahip ürün tavsiye etmem. Ben siparişi iptal etmedim ama ikinci bir 3D yazıcıyı Porima mağazasından aldım, daha önce alan varsa ürün stokta gözüküyorsa kaç günde ellerine ulaştı acaba bilgi paylaşırlarsa sevinirim.

Bugun saat 12 gibi aldim Porima'dan kargoya verildi 1 saat filan once herhalde yarin gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…