El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 4 Şubat 2025 #21 garides35 dedi: Aynı kargoda geldi benim de yazıcı için kargo bilgisi yoktu ama filamentler kargoya verildi olarak gözüküyorsa hepsi aynı anda geliyor. Genişletmek için tıkla... Valla filamentler geldi ama yazici gelmedi. Sordum az once kargo daha yola cikmamis dediler depodan.
garides35 dedi: Aynı kargoda geldi benim de yazıcı için kargo bilgisi yoktu ama filamentler kargoya verildi olarak gözüküyorsa hepsi aynı anda geliyor. Genişletmek için tıkla... Valla filamentler geldi ama yazici gelmedi. Sordum az once kargo daha yola cikmamis dediler depodan.
G garides35 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 67 4 Şubat 2025 #22 El Quvava dedi: Vallahi filamentler geldi ama yazici gelmedi. Sordum az once kargo daha yola cikmamis dediler depodan. Genişletmek için tıkla... İlginç kargoya vermemeleri benim aynı anda geldi sizin daha depodan çıkmamış neden diye sordunuz mu?
El Quvava dedi: Vallahi filamentler geldi ama yazici gelmedi. Sordum az once kargo daha yola cikmamis dediler depodan. Genişletmek için tıkla... İlginç kargoya vermemeleri benim aynı anda geldi sizin daha depodan çıkmamış neden diye sordunuz mu?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 4 Şubat 2025 #23 garides35 dedi: İlginç kargoya vermemeleri benim aynı anda geldi sizin daha depodan çıkmamış neden diye sordunuz mu? Genişletmek için tıkla... Yok sormadim sanirim yurt ici kargo tarafinda bekletiliyor su anda ben onu anladim.
garides35 dedi: İlginç kargoya vermemeleri benim aynı anda geldi sizin daha depodan çıkmamış neden diye sordunuz mu? Genişletmek için tıkla... Yok sormadim sanirim yurt ici kargo tarafinda bekletiliyor su anda ben onu anladim.
G garides35 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 67 4 Şubat 2025 #24 El Quvava dedi: Yok sormadim sanirim Yurtiçi Kargo tarafinda bekletiliyor su anda ben onu anladim. Eki Görüntüle 2416162 Genişletmek için tıkla... Umarım en kısa zamanda eline ulaşır hocam.
El Quvava dedi: Yok sormadim sanirim Yurtiçi Kargo tarafinda bekletiliyor su anda ben onu anladim. Eki Görüntüle 2416162 Genişletmek için tıkla... Umarım en kısa zamanda eline ulaşır hocam.