M mrrtevo Yoctopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar Teknosa'dan yenilenmiş b tipi S22 Ultra almak istiyorum. 14 gün içinde iade ve 1 yıl garantisi var. Sizce mantıklı bir seçim olur mu? Sorun yaşar mıyım ya da sıfır S23 FE mi almalıyım? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar Teknosa'dan yenilenmiş b tipi S22 Ultra almak istiyorum. 14 gün içinde iade ve 1 yıl garantisi var. Sizce mantıklı bir seçim olur mu? Sorun yaşar mıyım ya da sıfır S23 FE mi almalıyım? Yardımcı olur musunuz?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 20 Haziran 2024 #2 Hayır almamalısın.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.246 Çözümler 55 20 Haziran 2024 #3 Yenilenmiş telefon alınmaz hocam.
dassault Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 455 Çözümler 2 Yer Ankara Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G ASUS PRİME B450M-K II XPG 16 GB RAM GIGABYTE 120 GB SSD SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD SAMSUNG 160 GB HDD MSİ 550W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2024 #4 Her zaman sıfır almanız daha iyi olur. Onu geçtim yenilenmiş cihazların illaki bir yeri değişmiş olabilir.
Her zaman sıfır almanız daha iyi olur. Onu geçtim yenilenmiş cihazların illaki bir yeri değişmiş olabilir.
M mrrtevo Yoctopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Haziran 2024 #6 dassault dedi: Her zaman sıfır almanız daha iyi olur. Onu geçtim yenilenmiş cihazların illaki bir yeri değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Gittigim yerlerde sıfırı yoktu üretimi durmuş. AnotherJourney dedi: Yenilenmiş telefon alınmaz hocam. Genişletmek için tıkla... daha önce aldınız mı
dassault dedi: Her zaman sıfır almanız daha iyi olur. Onu geçtim yenilenmiş cihazların illaki bir yeri değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Gittigim yerlerde sıfırı yoktu üretimi durmuş. AnotherJourney dedi: Yenilenmiş telefon alınmaz hocam. Genişletmek için tıkla... daha önce aldınız mı
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.246 Çözümler 55 20 Haziran 2024 #7 mrrtevo dedi: Gittigim yerlerde sıfırı yoktu üretimi durmuş. daha önce aldınız mı Genişletmek için tıkla... Hocam yenilenmiş cihazlara dandik parçalar koyuluyor. Hasarlı telefonu alıp orijinal olmayan parçalar takılan bir telefonu almak para israfı.
mrrtevo dedi: Gittigim yerlerde sıfırı yoktu üretimi durmuş. daha önce aldınız mı Genişletmek için tıkla... Hocam yenilenmiş cihazlara dandik parçalar koyuluyor. Hasarlı telefonu alıp orijinal olmayan parçalar takılan bir telefonu almak para israfı.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #8 Yenilenmiş cihaz almanızı önermem.