Yenilenmiş Galaxy S8+ alınır mı?

Caiman

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün %10 indirim kodunu da kullanarak Getmobil üzerinden kozmetiği çok iyi kategorisinde olan bir Galaxy S8+'ı 3500 TL'ye aldım. İş telefonu bakıyordum, saçma sapan telefonlara bile 3 bin lira istediklerini görünce S8 almak daha mantıklı geldi. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Bu fiyatlara daha mantıklı bir öneriniz varsa alabilirim çünkü cihazdan memnun kalmazsam 14 günlük iade hakkım bulunmakta. Sitede okuduğum kadarıyla yenilenmiş cihazlarda değiştirilen parçalarda muadil ürün kullanılıyor ancak müşteri hizmetleri net bir bilgi veremedi. Bu cihazın ekranı sAmoled, bana gelen cihazda TFT yan sanayi saçma bir ekran gelme ihtimali olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
S9 vs ya S10 al en az S8 eskidi. Ayrıca yenilenmiş cihaz sorun çıkarabilir. Easy cepte iade varsa oradan S9 veya S10 alabilirsin ama tavsiyem ikinci el temiz alman.

S9 vs ya S10 al en az S8 eskidi. Ayrıca yenilenmiş cihaz sorun çıkarabilir. Easy cepte iade varsa oradan S9 veya S10 alabilirsin ama tavsiyem ikinci el temiz alman.
Bu fiyata kötü mü hocam? Ana telefonum S20 FE bunu iş telefonu olarak kullanacağım.

Hocam S8+ 2021 ve 2023 yıllarında 2 yıl kullandım.
Daha sonra AMOLED yanığı sorunu yaşadığım için 2800 TL ödeyerek servis orijinal ekran ile değiştirdim ekranı.
Cihazın ekranı Super AMOLED ve Full parlaklıkta kullanmayın derim.
Bırakın KARANLIK modda kalsın teması da.
Temmuz 2023'te ekran değişti.
Şubat 2023'te Samsung S23+ ön sipariş kampanyasıyla telefonu onlara gönderdim fiyattan düştüler haliyle.
3500 TL'ye almışlardı benden cihazı.
Telefona hiç yazılım güncellemesi uygulamadım kullanırken ve daha stabil çalışıyordu.
2 hafta önce ekranın piyasasını sordum S8+ Kavisli orijinal servis ekran 4250 TL demişti ekranı değiştirdiğim güvendiğim tanıdık adam.

Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum hocam, sizce 3500 TL'ye fiyatı iyi mi yoksa daha iyi bir cihaz alınabilir miydi?

Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum hocam, sizce 3500 TL'ye fiyatı iyi mi yoksa daha iyi bir cihaz alınabilir miydi?

Gerçekten orijinal servis ekrana sahip mi değil mi bu cihaz orası önemli.
Sonuç olarak yenilenmiş cihaz bu.
S8+ 2017'nin telefonu.
Ve bu telefon satın alındığında AMOLED yanığı yaşanma gerçeği var.
Başka cihazlara yönelin derim.
S8+ Evkur faturalıydı garantisi bitmiş durumda ve ikinci el olarak almıştım ben.
Bataryası dejiydi ve ekranı da servis orijinal ekrandı.
Daha sonra da S23+ alarak cihazımı güncellemiş oldum.

Zaten iş telefonu olarak kullanacakmışsınız. Bence çokta kafa yormayın.

Fiyat uygun, bu bütçedeki cihaza servis ekran takmazlar. Çok kafaya takmayın yedek telefon için her türlü iş görür.

Cihaz elinize ulaştıktan sonra Getmobil hakkında ve yenilenmiş cihaz hakkında bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…