Yenilenmiş GM 21 Plus telefon alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar GM 8 bir telefonum vardı ve deniz suyuna maruz kaldığı için servis gönderimi yaptık. 2445 TL fiyat çıkardılar daha sonra müşteri hizmetleri bana ulaşıp yenilenmiş ürünlerimize bakabilirsiniz şeklinde tavsiye verdiler.

Annem için alacağız, genelde Instagram ve alışveriş uygulamalarını kullanır. Kendisinde Samsung A6 Plus var onu tatmin edecek bir cihaz bulabilir miyiz? General Mobile kendi sitesindeki yenilenmiş telefonlar güvenilir durumda mıdır sizce? Aynı fiyat bandında şunu al daha mantıklı olur dediğiniz başka ürünler var mı?

General Mobile'ın sitesini bırak kendisi bile güvenilmez.

Yeterli bir cihaz.
Bu fiyata alınabilir diyebiliriz yani? Çok bir beklentimiz yok zaten.
General Mobile'ın sitesini bırak kendisi bile güvenilmez.
Böyle düşünmenizin sebebi nedir General Mobile telefonlar günlük kullanım için zamanında beni tatmin etmişti şahsen GM 8 üzerinden konuşacak olursam.

Berbat bir telefon, alınmaz. Helio G35 bulunduran bir telefon 2022 yılında alınmamalı.
Herhangi bir öneriniz var mı? Aynı fiyat üzerinde yenilenmiş olabilir veya sıfır olabilir. 2. el kısmını pek zorlamak istemiyorum.

Ekran sağlam bulunursa S8 Plus daha iyi bir seçenek olur sadece gündelik kullanım yapılıyorsa bu cihaz iyi performans sunacaktır 5 yaşında olmasına rağmen.

Ya da Redmi Note 8 bulursanız alabilirsiniz.

GM dışındaki size önerdiğim iki cihaz da fazlasıyla yeterli olur.

Herhangi bir öneriniz var mı? Aynı fiyat üzerinde yenilenmiş olabilir veya sıfır olabilir. 2. el kısmını pek zorlamak istemiyorum.
2. el olmaz diyorsan önerim yok ancak yenilenmiş cihazların da 2. elden aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum. General Mobile'ın bu duruma karşı tutumu nasıl bilmem ancak genel olarak yenilenmiş cihazlar kötü.

Türk malı diyorlar ama Türk değil. Çin'de üretip üstüne marka basıyorlar.

Arkadaşımda vardı bu markadan. 4 günde anakartı yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…