Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Sana göre öyle olsun IP12 IP11 yetersiz bence.

Cihaz güzel 3-4 yıl götürebilir fakat yenilenmiş değil 2. el olarak sarı siteden almanız daha iyi olur.

Peki tanımadığım insanlara nasıl güveneceğim sarı siteye girdiğimde az kullanılmış temiz kelimelerinden başka bir şey yok kimse dürüst değil bence.

Yenilenmiş cihaz tecrübemden bahsedeyim popüler bir işletmeden iPhone X 128 GB fakat hiçbir şey değişmemiş kozmetik mükemmel orada öyle yazıyordu aldım bu telefonu kullandım şarjı çabuk bitiyordu böyle hani belki 3 saat üstü görülmüyordu sonra bilgisayara program yükleyip oradan baktığımda batarya değişmiş bende direk gidip iade ettim iade ederkende sorun yaşadık gereken para vs vaktinde veya tam yatırılmadı biz arayınca yatırdılar sonucunda yenilenmiş telefon almamak için akıllandım gidip alınalı 1 ay olmamış 2. el iPhone 11 aldim garantisi her şeyi vardı. Bence ikinci el almak daha mantıklı.

Peki tanımadığım insanlara nasıl güveneceğim sarı siteye girdiğimde az kullanılmış temiz kelimelerinden başka bir şey yok kimse dürüst değil bence.

Param Güvende sistemi var bende iPhone XS sipariş ettim iki taraf içinde sağlıklı oluyor zaten dediği gibi çıkmazsa 1-2 gün içinde iade edebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…