synoMM
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASUS B350 M-A
Ryzen 3 2200g
GTX 1650
2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ
Transcend SSD220 240 GB
Destek size arızanın ne olduğunu söyledi? Pil falandır büyük ihtimalle ki bu da kabul edilebilir bir şey değil soket tam oturmamıştır pilin bms kartı arızalıdır pil tam oturmamıştır vs. çok tehlikeli işler bunlar cihazın elde kalma tehlikesi bile var. Alan vatandaşların cihazlarınınki anakart arızasıysa vay alanın haline 3 4 ayda bir telefoncu yolu görünür artık. Sıkıntı bu konularda garantinin olmaması yoksa insanlar saf kötülük abidesi değil profesyonelce yapılan işlemlere de tanık oluyoruz ancak şu da bir gerçek yeri gelir alacağınız cihazın neyi değişmiş dürüst şekilde beyan edilmez pil değişmiş olur 2 senedir rafta yatan pili takar gönderir yeri gelir fabrika çıkışı kronik sorunlu parça takar gönderir elde var diye vs. hiç ideal değil. Türkiye'de yaşıyoruz dürüstlüğün esamesi okunmuyor bildiğiniz üzere böyle konularda beyan edilen raporların yanlış veya yanıltıcı olduğu çok olay görüyoruz. Böyle yerlerin desteği zaten iyi olur destek iyi olmazsa adamakıllı bir teknisyene göndereceksin cihazı teknisyen açacak bakacak cihazın içi kötü durumda sana bunu söyleyecek sen de her yerde markayı kötüleyeceksin nasıl ayakta kalsın firma. İster Amazon olsun ister başka firma ister yeşil ister mavi firma bunların ana amacı kâr dünyadaki her firma gibi. Kârı artırmak için de ne yapacak ucuz yan sanayi parça kullanacak ne yapacak cihazın içinde bir vida kaybolduğunda yerine yenisini takmayacak daha uzar gider bu. Temiz 2. el gibi bir alternatif varken 3. parti bir firmanın vicdanına kalmak mantıklı değil bence. Bu işlerin garantisi olmadığı için de kimse kimseye yenilenmiş telefon tavsiye etmez taktığı yan sanayi pil patlasa veya dengesiz voltaj göndererek anakarta kalıcı hasar verse vs. her parça için geçerli bu, demezler mi adama siz önerdiniz bu kadar kötüyse niye bu kadar övülüyor bu endüstri diye. Diyelim siz önerdiniz adamın telefonu kısa sürede bozuldu veya herhangi bir şey oldu kötü hissetmez misiniz? Şahsen tamamen bu düşünceye sığınarak tavsiye etmiyorum diğer arkadaşları bilemem. Şu da bir gerçek ezbere konuşmaktan başka çaremiz yok her firma aynı çünkü tüm endüstri böyle işliyor.Alma diyenler biraz ezbere konuşmuş gibi. Aralık ayında burada konu açtığım zaman kötüleseler de çok istediğim için aldım. Bir süre sorunsuz kullandıktan sonra kendiliğinden kapanmaya ve açılmamaya başladı bu yüzden servise yolladım ve 2 günde geri geldi. O andan beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum pil sağlığı vs. her şeyi çok iyi yani çok oyun oynamayan sosyal medyada gezinmeyi seven biriysen senin için çok çok daha iyi olacaktır diğer telefonlara göre. Ben oyun performansını da beğeniyorum şahsen telefonun ama karar sana kalmış.