Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Yenilenmiş hiçbir telefon alınmaz. Sıfırı 30bin diye düşünmeyin birkaç gün önce iPhone 13 28000TL'ydi galiba sıfırı.

Yüksek ihtimalle bulunabilecek en kötü parçalardan koymuşlardır. Bu fiyata ikinci el S21 FE çok daha mantıklı.

Bunların A kalite olanlarından bile çer çöp çıkarken C nasıldır kim bilir, illa ayfon istiyorsan 2. el bak yenilenmiş cihaz alınmaz.

Devri geçti diyorsunuz ama fiyatı uygun değil mi? Sıfırı 20 küsur iken 11k verilmez mi?

Yenilenmiş 2 telefon kullandım şu anda da kullanmaya devam ediyorum. Değişen parçaları o kadar kalitesiz seçiyorlar ki jak girişi dar bir kasa takmışlar kulaklık takılamıyor telefona siz düşünün.

Devri geçti diyorsunuz ama fiyatı uygun değil mi? Sıfırı 20 küsur iken 11k verilmez mi?
Verilmez. Yenilenmiş telefonlarda sorun yaşama ihtimali çok fazla oluyor. Bir de C grade bu. A grade olanlar bile sorun yaşatırken C olanları düşünemiyorum bile. IPhone 11 de eskidi artık. Sıfır fiyatını verenin kafasına yazık zaten. O fiyata S24 FE gibi her yönüyle daha iyi bir cihaz varken özellikle de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…