Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Asla bir iPhone 6 7 gibi uzun ömürlü olacağını ben de düşünmüyorum SE 2020 kullanıyorum ve iOS 18'den sonra pil ve performans açısından ağırlaştığını hissediyorum.

2023'e kadar falan bu telefon fişek gibi çalışıyordu. Sonra bir iOS 17 yayınladılar telefon öldü. Keşke güncellemeseydim diyorum hala. Kamerası önceden kötü ışıkta bile cam gibi çekiyordu psikolojik midir bilmem şu an kötü ışıkta pikselleri sayıyorsun.

2023'e kadar falan bu telefon fişek gibi çalışıyordu. Sonra bir iOS 17 yayınladılar telefon öldü. Keşke güncellemeseydim diyorum hala. Kamerası önceden kötü ışıkta bile cam gibi çekiyordu psikolojik midir bilmem şu an kötü ışıkta pikselleri sayıyorsun.

17 yine dayanılabilir seviyedeydi bence fakat 18 işi bitiren nokta oldu benim için.

Alınmaz bütçeniz nedir?

Bütçe en fazla 17 bin lira.

Yenilenmiş cihaz alınmaz. Ne olduğu belli olmayan parçalardan, yenileme işlemi yapıldığı için diğer cihazlara göre bozulma ihtimali daha fazla oluyor.

Genelde çoğu bilindik yenilenmiş telefon mağazası 2-3 yıl garanti verebiliyor. Bir de yenilenmiş telefonlarda değiştirilen her parça orijinal mi oluyor?

@ScriptHunter, belli olmuyor. Belki sahte parça da takabilirler, nasıl yenileme işlemi yapıldığı bilinmediği için tavsiye etmiyoruz.

Bütçe en fazla 17 bin lira.

Redmi Note 13 Pro+ veya POCO X7 512 GB'a bakabilirsin. Redmi'yi fotoğraf çekmeye yoğunlaşacaksan al POCO'yu oyun/sosyal medya tarzı şeyleri çok kullanacaksan al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı