Yenilenmiş iPhone 11 Pro alınır mı?

Xyneth

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bütçem buna yettiği icin yenilenmiş alacağım Getmobil sitesinden alacağım sizce güvenilir mi bir sorun yaşar mıyım?
20000 TL'ye başka önerebileceğiniz bir telefon var mı?

Son düzenleme:
Öncelikle bütçem buna yettiği icin yenilenmiş alacağım Getmobil sitesinden alacağım sizce güvenilir mi bir sorun yaşar mıyım?
Getmobil den 12 mini aldım 20.5bin tl ye sorunsuz kullanıyorum getmobil güvenilir fakat telefon sorunlu gelirse iade edin derim önerim 12& 12mini ye yönelin.

Yenilenmiş alınmaz. Iphone zorunlu değilse samsung bakabilirsiniz.

Site güvenilir ancak 20bin TL'ye yenilenmiş bir telefon alınmaz (kendi fikrim.)

Bence bu devirde alınmaz. 1-2 yıl önce açılsa önce açılsa bu konu belki alınır derdim de...
Bence daha farklı cihazlara yönelin.
Neden alınmaz ben kullanıyorum gayet de memnunum.

Neden alınmaz ben kullanıyorum gayet de memnunum.

Ben de kullanıyorum ve nispeten memnunum şu an. Alalı 2 sene oldu.
Güncelleme almayacak olması, bataryasının kötü olması, ekranının kötü olması gibi seçenekler, günümüzde bu tarz bir telefona 20 bin saymak mantıksız.

Özellikle ekranın kötü olması çok büyük dezavantaj. Kaldı ki yenilenmiş telefon, benim aldığım sıfır iPhone 11 ile karşılaştırılamaz bile bence.

Katılıyorum, 20 bine sıfır S21 FE gibi telefonlar tercih edilebilir.

Yenilenmiş ve ithaalatçı garantili ürünler almayın. Muhattap bulunmuyor.

Hocam ben 11 Pro'dan bahsetmiyorum ki 12 & 12 mini alın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…