Yenilenmiş iPhone 11 veya 12 alınır mı?

arda123arda

Centipat
Daha fazla  
Yenilenmiş iPhone 11 veya 12 almak istiyorum sizce alınır mı? Eğer yenilenmis alınmazsa 2. el alınır mı? İnternet değil ama alırsam internetten almam.

Yenilenmiş iPhone 11 veya 12 almak istiyorum sizce alınır mı? Eğer yenilenmis alınmazsa 2. el alınır mı? İnternet değil ama alırsam internetten almam.
Yenilenmiş alınmaz, 2. el'de riskli. Lakin temiz cihaz bulursanız sıkıntı olmaz (2. el).

İkinci elle belki diyebiliriz çünkü yan sanayi parçalar olabilir.

Hepsiburada Getmobil üzerinden 2 sene önce ben 8 Plus aldım arkadaşım da 11 aldı peşin fiyatına taksitle. Hala sıkıntısız kullanıyoruz. Alacağınız firma önemli. Getmobil ise alabilirsiniz. Destek konusunda sıkıntısız yardım ediyorlar. Bana ilk gelen 8 Plus'da Wi-Fi ağları görmüyordu. Yolladım, dediler ki anakart arızası var. Ücretsiz değişimi yaptılar gönderdiler. Her "alınmaz, yapılmaz, edilmez" denilene kulak asma. Bütçe neyse en iyisi odur. En iyi telefon kullandığın telefondur. En iyi ev oturduğun evdir. En iyi araba bindiğin arabadır.

11 kullanan birisi olarak artık alınmaz son güncellemesini aldı daha güncelleme almayacak ama oyun oynuyorsan işlemcisi hala daha yeterli her oyunu Ultra 60 FPS oynayabiliyorsun tek sorunu batarya hemen bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…