Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 15 Temmuz 2025 #1 Getmobil'eden taksitli şekilde iPhone 12 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Bütçem sadece ona yetiyor.
Getmobil'eden taksitli şekilde iPhone 12 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Bütçem sadece ona yetiyor.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #2 Yenilenmiş telefon alınmaz.
DevoBey Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 Tandstiik dedi: Getmobil'eden taksitli şekilde iPhone 12 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Bütçem sadece ona yetiyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre iyi bir telefon değil başka modellere yönelmenizi öneririm durumu iPhone 11 gibi olacak fiyatları çok gerileyecek.
Tandstiik dedi: Getmobil'eden taksitli şekilde iPhone 12 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Bütçem sadece ona yetiyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre iyi bir telefon değil başka modellere yönelmenizi öneririm durumu iPhone 11 gibi olacak fiyatları çok gerileyecek.
S ScwharazzR Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #4 Yenilenmiş bırak iPhone Android farketmez hiçbiri alınmaz.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.010 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 15 Temmuz 2025 #5 Taksitle almayı düşünüyorsan, bırak para biriktir daha iyi cihazlar al.
Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 15 Temmuz 2025 #6 ScwharazzR dedi: Yenilenmiş bırak iPhone Android fark etmez hiçbiri alınmaz. Genişletmek için tıkla... 2.el de taksit imkanı olmuyor maalesef. roxy1881 dedi: 22K'ya sıfır ve 12'den kat ve kat daha iyi telefonlar var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama iOS bir cihaz kullanmak istiyorum.
ScwharazzR dedi: Yenilenmiş bırak iPhone Android fark etmez hiçbiri alınmaz. Genişletmek için tıkla... 2.el de taksit imkanı olmuyor maalesef. roxy1881 dedi: 22K'ya sıfır ve 12'den kat ve kat daha iyi telefonlar var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama iOS bir cihaz kullanmak istiyorum.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.010 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 15 Temmuz 2025 #7 Tandstiik dedi: Biliyorum ama iOS bir cihaz kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yenilenmiş telefon her zaman sıkıntı çıkarır, parçaları zaten Apple parçası olmadıkları için sürekli uğraşırsın.
Tandstiik dedi: Biliyorum ama iOS bir cihaz kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yenilenmiş telefon her zaman sıkıntı çıkarır, parçaları zaten Apple parçası olmadıkları için sürekli uğraşırsın.
S ScwharazzR Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #8 Tandstiik dedi: 2.el de taksit imkanı olmuyor maalesef. Biliyorum ama iOS bir cihaz kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... biraz dişinizi sıkıp 30 bandında iyi bir telefon alabilirsiniz hem de taksitle. Gidip 5 senelik yenilenmiş telefona para vermeyin
Tandstiik dedi: 2.el de taksit imkanı olmuyor maalesef. Biliyorum ama iOS bir cihaz kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... biraz dişinizi sıkıp 30 bandında iyi bir telefon alabilirsiniz hem de taksitle. Gidip 5 senelik yenilenmiş telefona para vermeyin
Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 15 Temmuz 2025 #9 roxy1881 dedi: Hocam yenilenmiş telefon her zaman sıkıntı çıkarır, parçaları zaten Apple parçası olmadıkları için sürekli uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz taksit yapan bir yer var mı fiyatı fark etmez taksit olduğu sürece. ScwharazzR dedi: Biraz dişinizi sıkıp 30 bandında iyi bir telefon alabilirsiniz hem de taksitle. Gidip 5 senelik yenilenmiş telefona para vermeyin. Genişletmek için tıkla... 2.el telefonlar da taksit olsa iPhone 13 alacağım zaten ama taksit imkanı yok.
roxy1881 dedi: Hocam yenilenmiş telefon her zaman sıkıntı çıkarır, parçaları zaten Apple parçası olmadıkları için sürekli uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz taksit yapan bir yer var mı fiyatı fark etmez taksit olduğu sürece. ScwharazzR dedi: Biraz dişinizi sıkıp 30 bandında iyi bir telefon alabilirsiniz hem de taksitle. Gidip 5 senelik yenilenmiş telefona para vermeyin. Genişletmek için tıkla... 2.el telefonlar da taksit olsa iPhone 13 alacağım zaten ama taksit imkanı yok.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.010 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 15 Temmuz 2025 #10 Tandstiik dedi: Önerebileceğiniz taksit yapan bir yer var mı? Fiyatı fark etmez taksit olduğu sürece. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim de bildiğim yer yok maalesef.
Tandstiik dedi: Önerebileceğiniz taksit yapan bir yer var mı? Fiyatı fark etmez taksit olduğu sürece. Genişletmek için tıkla... Hocam, benim de bildiğim yer yok maalesef.