Şanssız 71 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #21 Tandstiik dedi: Peşin fiyatına iPhone 13 mü almamı öneriyorsun. Genişletmek için tıkla... Tabii arada çok bir fiyat farkı yok zaten alırsan mutlu eder.
Tandstiik dedi: Peşin fiyatına iPhone 13 mü almamı öneriyorsun. Genişletmek için tıkla... Tabii arada çok bir fiyat farkı yok zaten alırsan mutlu eder.
Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 15 Temmuz 2025 #22 Şanssız 71 dedi: Tabii arada çok bir fiyat farkı yok zaten alırsan mutlu eder. Genişletmek için tıkla... Buldum 2.el 6ay taksitle iPhone 13 alıyorum bu hafta sağ olun herkese teşekkür ederim.
Şanssız 71 dedi: Tabii arada çok bir fiyat farkı yok zaten alırsan mutlu eder. Genişletmek için tıkla... Buldum 2.el 6ay taksitle iPhone 13 alıyorum bu hafta sağ olun herkese teşekkür ederim.
KeremCakırca Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #23 hocam benim düşüncem sakın güvenmeyin ne parça taktıklarını yazmıyorlar. çin malı bişi takıyolar ama ucuk fiyata veya taksit yapıyolar. para biriktirip almanızı tavsiye ederim.
hocam benim düşüncem sakın güvenmeyin ne parça taktıklarını yazmıyorlar. çin malı bişi takıyolar ama ucuk fiyata veya taksit yapıyolar. para biriktirip almanızı tavsiye ederim.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #24 Hem yenilenmiş telefon hem de iPhone 12 alınmaz. Yenilenmiş iPhone 12 ise yanına yaklaşılmayacak model.
Hem yenilenmiş telefon hem de iPhone 12 alınmaz. Yenilenmiş iPhone 12 ise yanına yaklaşılmayacak model.