Yenilenmiş iPhone 12 Mini alınır mı?

onikra

Centipat
Daha fazla  
Merhaba telefon bakıyordum. Fiyat Max 25 olacak şekilde iPhone 12 Mini düşünüyorum. Amiral gemi diyorlar ayrıca boyut olarak küçük telefon seviyorum. Teknosa'dan yenilenmiş 12 Mini buldum. 20k fiyatına sizce alınır mı? Yoksa bu fiyat bandında önereceğiniz telefon var mı? Android'den çok sıkıldım ama yine de öneriye açığım. Ayrıca 12 mini güncelleme desteği kaç yılına kadar sürer tahminen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında hyenilenmiş 5S almıştım. Kısa süre sonra maalesef kötü duruma geldi. Kamerası vs. tabii o zamanlardan bu yana bir şeyler değişmiştir ama ben o günden sonra güvenemedim.

Düz iPhone 12 25.700 TL sıfır onu alman daha iyi yenilenmiş cihazlar çok iyi değil sonuçta.

12 mini sıfır bile olsa bırakın yenilenmişi tavsiye etmiyorum batarya konusunda ciddi sıkıntıları var.

Yenilenmiş cihazlarda sorun çıkma ihtimali yüksek. Küçük telefon düşünüyorsanız ve iOS şart değilse S22 alın.

Bu fiyata alınmaz. Bence artık 13'den aşağısı alınmaz. Onun yerine iPhone şart değilse S22 veya S23 FE bakabilirsiniz. Bütçe arttırılabilirse S23 süper olur.

Bu fiyata alınmaz. Bence artık 13'den aşağısı alınmaz. Onun yerine iPhone şart değilse S22 veya S23 FE bakabilirsiniz. Bütçe arttırılabilirse S23 süper olur.
Düz 12 düşünüyorum şuan 0 kaç yıldır android kullandım insan sıkılıyor bir süre sonra düz 12 nasıldır sizce 0 ı

Yenilenmiş almak yerine ikinci el temiz cihaz almak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…