AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer TÜRKİYE 19 Mayıs 2025 #11 Minker dedi: Nereden aldınız? Siz hangi parçalar değişti? 128 GB halini almayı düşünüyorum 22 bin lira. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş cihaz alınmaz gidin 2.el alın sonradan satamazsınızda yenilenmişi problemde çıkartır.
Minker dedi: Nereden aldınız? Siz hangi parçalar değişti? 128 GB halini almayı düşünüyorum 22 bin lira. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş cihaz alınmaz gidin 2.el alın sonradan satamazsınızda yenilenmişi problemde çıkartır.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.419 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #12 Pablo19 dedi: Merhaba, yenilenmiş iPhone 12 mini aldım suya dayanıklı mıdır yoksa işlem gördüğü için değil midir? Genişletmek için tıkla... Sıfırında(normal sıfır alacağınız bir IP12 mini de) belirtilen seviyede bir dayanıklılık yoktur muhtemelen ama yine de belli bir kademe dayanıklılık vardır satın aldığınız firma var diye iddia ediyorsa.
Pablo19 dedi: Merhaba, yenilenmiş iPhone 12 mini aldım suya dayanıklı mıdır yoksa işlem gördüğü için değil midir? Genişletmek için tıkla... Sıfırında(normal sıfır alacağınız bir IP12 mini de) belirtilen seviyede bir dayanıklılık yoktur muhtemelen ama yine de belli bir kademe dayanıklılık vardır satın aldığınız firma var diye iddia ediyorsa.
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.691 Çözümler 2 Yer Singapur 19 Mayıs 2025 #13 AtillaKaya dedi: Yenilenmiş cihaz alınmaz gidin 2.el alın sonradan satamazsınızda yenilenmişi problemde çıkartır. Genişletmek için tıkla... 2. el millete güvenemiyorum.
AtillaKaya dedi: Yenilenmiş cihaz alınmaz gidin 2.el alın sonradan satamazsınızda yenilenmişi problemde çıkartır. Genişletmek için tıkla... 2. el millete güvenemiyorum.
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer TÜRKİYE 19 Mayıs 2025 #14 Minker dedi: 2. el millete güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi firma bilmiyorum ama bütün parçalar orijinal diye gözüken cihaz değişenli replika parçalar kullanılmış ve çiple kandırılmıştı.
Minker dedi: 2. el millete güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi firma bilmiyorum ama bütün parçalar orijinal diye gözüken cihaz değişenli replika parçalar kullanılmış ve çiple kandırılmıştı.
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.691 Çözümler 2 Yer Singapur 19 Mayıs 2025 #15 AtillaKaya dedi: Hangi firma bilmiyorum ama bütün parçalar orijinal diye gözüken cihaz değişenli replika parçalar kullanılmış ve çiple kandırılmıştı. Genişletmek için tıkla... 22, 23K ya küçük telefon bulabilir miyim sıfır.
AtillaKaya dedi: Hangi firma bilmiyorum ama bütün parçalar orijinal diye gözüken cihaz değişenli replika parçalar kullanılmış ve çiple kandırılmıştı. Genişletmek için tıkla... 22, 23K ya küçük telefon bulabilir miyim sıfır.
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer TÜRKİYE 19 Mayıs 2025 #16 Minker dedi: 22, 23K ya küçük telefon bulabilir miyim sıfır. Genişletmek için tıkla... iPhone olarak bulamazsın 2.el 13 mini o bütçede.
Minker dedi: 22, 23K ya küçük telefon bulabilir miyim sıfır. Genişletmek için tıkla... iPhone olarak bulamazsın 2.el 13 mini o bütçede.