Yenilenmiş iPhone 12 Pro vs iPhone 13 Mini

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eğer iPhone 13 Mini seçersem sıfır olacak. Ayrıca sinematik mod ve daha güncel işlemciye sahip. iPhone 12 Pro seçersem Apple USA tarafından yenilenmiş cihaz olacak. İstediğim en büyük özellik kamera ve güncellik. Alacağım cihazı en az 4 yıl kullanacağım. iPhone 13 Mini ekran boyutu kesinlikle beni rahatsız etmiyor. Arada 50 dolar bir fark var. Profesyonel fotoğrafçı değilim ancak fotoğraf çekmeyi seviyorum. Oyun da oynamıyorum ancak işlemci güncel olursa daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tercihim cebe sığar boyutu, daha güncel olması ve anlattığın duruma göre daha kafa rahat bir pozisyonda olmasından ötürü 13 mini olurdu.

3. kamera olmamasını ve ekran boyutunun küçük olmasını önemsemiyorsan 13 Mini daha iyi. Ben olsam 13 Mini tercih ederdim.
Zaten 13 serisi ile 12 Pro ana kameraları aynı. Ekran önemli değil de 3. kamera ve LiDAR a ihtiyaç duyar mıyım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…