Yenilenmiş iPhone 13 Pro alınır mı?

Babal4336

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yenilenmiş iPhone 13 Pro almak istiyorum. Alınır mı? Bir sitede 'mükemmel' olanı 42K, ekran ve kasa değişme ihtimali var mı çünkü mükemmel olduğu için çizikler az veya hiç yok olarak gözüküyor ya da sadece batarya değişmiş olabilir mi? Sadece bataryanın değiştiğini belirtip başka bir parça değiştirmiş olma ihtimali var mı? Anakart vs. işlemli olabilir mi? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Yenilenmiş asla alınmaz 2. el bakmanı öneririm.

Yenilenmiş hiç bir telefon alınmaz.

Böyle yerler genelde servis kağıdı da gönderiyorlar. Neyin değiştiği, neyin tamir edildiği konusunda bilgiler içeriyor. Ha 2. el fiyatının çok üstüne alıyorsun, ben olsam gider direkt temiz bir 2. el ararım ya da biraz üstüne koyar S25 alırım.

2. ellerde pil sağlığı çoğunda %79-78 nasıl performans gösterir bilemiyorum, değişmesimi gerekir yoksa idare eder mi ne zaman değiştirmem lazım.

Siz çok ısıtıcı oyun oynamıyorsanız o iş değişir ama farklı şeyler için kullanıyorsanız yeterlidir.

13 proda yenilenmiş cihazda alinmaz

2. ellerde pil sağlığı çoğunda %79-78 nasıl performans gösterir bilemiyorum, değişmesimi gerekir yoksa idare eder mi ne zaman değiştirmem lazım

O kadar düşük pil sağlığı olan cihaz alınmaz. Kısa ömürlü olurlar. Benim önerilerim şunlar olacaktır;
Sıfır Android: Samsung Galaxy S25, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 256GB Hafıza, Lacivert, Android Akıllı Telefon, 50MP Kamera, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Sıfır iPhone: APPLE MD1R4TU/A iPhone 16e 8/128GB Akıllı Telefon Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
2. el iPhone olarak da pil sağlığı yüksek bir 13 Pro veya bütçenizi biraz zorlarsanız 14 Pro bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…