Yenilenmiş iPhone 14 alınır mı?

onurdeveci

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. Uzun süredir M20 kullanıyorum. Neredeyse öldü diyebileceğimiz duruma geldi yeni telefon alacağım bütçe 30 35 bin TL arası S24 mantıklı geliyor seçimimi o yönde yaptım ama internette yenilenmiş telefonlar var. Yenilenmiş iPhone 14 gibi sizce bu fiyata sıfır S24 mü alayım yenilenmiş iPhone 14 mü? Farklı bir telefon kullanmak istiyorum ama yenilenmiş cihaz olması ne kadar bir fark yaratır? Çok kötü bir durumda kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş telefonlar alınmaz, S24 uygun bir telefon olur.

Neden iPhone 14 alınmaz?

-60Hz, akıcı deneyim sunmuyor.
-Aynı fiyatta daha iyi seçenekler mevcut.
-Apple ekosistemi için kabul edilebilir tekli kullanımda Pro model veya 17'de gelen Promotion desteği olmayan cihazlar alınmaz.

Yenilenmiş 14 alacağına git 16e al Honor tarafında Honor 400 Pro Samsung tarafında S24 FE Xiaomi tarafında mi 14T Pro gibi bir sürü seçenek var.

Yenilenmiş hiçbir telefonu önermiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:

S24 daha iyi. Keza 14 yerine 13 al fark yok.
Benim ve çoğu kişinin tercihi S24 olurdu. İlla iPhone istiyorsan 14 yerine 13 al.

S24 daha iyi. Keza 14 yerine 13 al fark yok.
Benim ve çoğu kişinin tercihi S24 olurdu. İlla iPhone istiyorsan 14 yerine 13 al.
yukarıda fercklenn nin dediği gibi 60 hz olayı var biliyorum kullandığım telefonda m20 olduğunu düşünürsek bir fark olmicak hz konusunda belki benm şuanki telefonum belki 40 50 hz bilemiyorum ios da farklılık olması için geçmek istiyorum bir yandan ama abim s24 aldı güzel telefon, 2021 yılında çıkmış bir iphone almakmı sırf farklı birşey olsun diye ne kadar uzun süre götürür bilmiyorum yoksa 2024 yılında çıkmış s24 mü ben bir telefonu kullandığımda ne zaman kasma donmalar çok olmaya başladığında o zaman değiştiren birisiyim ki bu ikisinden birisini alsam yine 7 8 sene sonra o zamanın şartlarındaki telefon ne ise o telefona geçerim
aklımdaki iphone beni 3 4 sene sonra üzermi güncelleme bittikten sonra keza s24 de aynı olurmu (yakın zamanda hiç yeni model telefon kullanmadığım için bilmiyorum kasma donma ne olur m20 kullandığım için)
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…