Yenilenmiş iPhone 14 Pro alınır mı?

hekolo

Femtopat
Daha fazla  
Ben kesinlikle Pro bir cihaz almak istiyorum ama bütçem çok yüksek olmadığı için yenilenmiş bir cihaz almak istiyorum. 46k ya bir tane buldum ama yenilenmiş cihazlar bana sorun çıkarır mı emin değilim. PTT AVM'de buldum.

Ben kesinlikle Pro bir cihaz almak istiyorum ama bütçem çok yüksek olmadığı için yenilenmiş bir cihaz almak istiyorum. 46k ya bir tane buldum ama yenilenmiş cihazlar bana sorun çıkarır mı emin değilim. PTT AVM'de buldum.
Hocam Ekran değişmemesi en önemli şeylerden biri daha bilindik satıcılara bakın bence easycep getmobil gibi

Yenilenmiş cihazlarda çakma ekran ve batarya kullanılmış olma riski var. Dolayısıyla büyük bir firmadan aldığından emin olmalısın. Türkiyedeki en büyük firma bile telefonların 4-5 ay sonra bozulduğuna dair çok fazla şikayete sahip. Ben olsam yenilenmiş yerine ikinci ek bakardım.

Yenilenmiş telefon alıp da memnun olan görmedim kendi akrabalarım dahil.

46k ya yenilenmiş cihazı mı satıyorlar bu paraya sıfır yurt dışı cihaz alsan daha iyidir yenilenmiş cihazların hiçbiri alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı