Merhaba. Telefon alacağım. Ama kararsız kaldım. Yenilenmiş iPhone 14 mü? Sıfır 13 mü daha mantıklı?
Sıfır 13 aralarında çok fark yok zaten 14 sıfır olsa da 13 fiyat farkına değmez.Merhaba. Telefon alacağım. Ama kararsız kaldım. Yenilenmiş iPhone 14 mü? Sıfır 13 mü daha mantıklı?
Merhaba. Telefon alacağım. Ama kararsız kaldım. Yenilenmiş iPhone 14 mü? Sıfır 13 mü daha mantıklı?
Merhaba,Merhaba. Telefon alacağım. Ama kararsız kaldım. Yenilenmiş iPhone 14 mü? Sıfır 13 mü daha mantıklı?
Belirtmek isterim ki dışardan alınan her parça çalıntı değil, yan sanayi de olabilir. Ancak yinede sıfır almak her zaman önerimdir.Merhaba,
Yenilenmiş cihazlara takılan malzemeler genellikle çalıntı cihazlardan çıkartılan ve ucuza satılan malzemelerdir. Herhangi bir sorun olma ihtimali yüksektir. Eğer ki sorun çıkarsa da yine kullanırım ve kul hakkı yemeye razıyım diyorsanız yenilenmiş cihazları alabilirsiniz. Bana sorarsanız iPhone 13 almak yerine iPhone 12 pro max alırım ancak karar sizin.
İyi forumlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.