Yenilenmiş iPhone 14 vs Sıfır iPhone 13

Aralarında donanımsal olarak bariz fark olmayan, hemen hemen aynı telefonlar, eğer yenilenmişin kondisyon mükemmelse, güvenilir bir satıcıdan alınıyorsa, bence geleceğe yatırım olarak 14 düşünülmeli. 14'ü de gelecekte yenilenirken değiş tokuşla sıfır güncel bir iPhone ile yenilersin, tadından yenmez.

Yenilenmiş telefonlar tamamen şans işi, önceki sahibi hiç parçasını değiştirmemiş de olabilir hepsini değiştirmiş de olabilir. Değişen parçalar raporuna sadece satıcı kendi değiştirdiği parçaları yazıyor. Easycep'ten 3 adet yenilenmiş telefon aldım şuana kadar taksitli almam gerektiği için. Sorduğumda da böyle söylemişlerdi. Sıfır almanızı öneririm.

Tertemiz sıfır 13 kutusunu açıp kullanmak varken, ucuz parçalar ile yenilenmiş adı altında satılan telefonları almayın ayrıca şans işi tamir görmüş telefon tertemizde çıkmayabilir.

Merhaba. Telefon alacağım. Ama kararsız kaldım. Yenilenmiş iPhone 14 mü? Sıfır 13 mü daha mantıklı?

Yenilenmiş cihaz alınmaz, parçaları yan sanayi ile değişiyor. Zaten iPhone 14= fazladan 2 GB RAM ile gelen bir 13. O yüzden aynı telefonu dolandırılarak almak istiyorsanız iPhone 14 alacaksınız. İkisi de alınmaz. 2. el 13 Pro alın derim her anlamda bunları yer. 2. el istemezsen sıfır yurt dışı önerelim.

Merhaba. Telefon alacağım. Ama kararsız kaldım. Yenilenmiş iPhone 14 mü? Sıfır 13 mü daha mantıklı?
Merhaba,
Yenilenmiş cihazlara takılan malzemeler genellikle çalıntı cihazlardan çıkartılan ve ucuza satılan malzemelerdir. Herhangi bir sorun olma ihtimali yüksektir. Eğer ki sorun çıkarsa da yine kullanırım ve kul hakkı yemeye razıyım diyorsanız yenilenmiş cihazları alabilirsiniz. Bana sorarsanız iPhone 13 almak yerine iPhone 12 pro max alırım ancak karar sizin.
İyi forumlar :)

Merhaba,
Yenilenmiş cihazlara takılan malzemeler genellikle çalıntı cihazlardan çıkartılan ve ucuza satılan malzemelerdir. Herhangi bir sorun olma ihtimali yüksektir. Eğer ki sorun çıkarsa da yine kullanırım ve kul hakkı yemeye razıyım diyorsanız yenilenmiş cihazları alabilirsiniz. Bana sorarsanız iPhone 13 almak yerine iPhone 12 pro max alırım ancak karar sizin.
İyi forumlar :)
Belirtmek isterim ki dışardan alınan her parça çalıntı değil, yan sanayi de olabilir. Ancak yinede sıfır almak her zaman önerimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı