Yenilenmiş iPhone 15 Pro Max alınır mı?

Kepazeus

Centipat
Daha fazla  
Biraz araştırdım ve ciddi manada beğenmeyeni olduğu kadar beğeneni de var. Belki beğenenler firma çalışanıdır bilemem. Taksit imkanı olduğu için 15 pm düşünüyorum lakin taksit imkanı sunulmayan telefonlar artık can sıkmaya başladı, en azından benim için.

Yenilenmiş cihaz tavsiye etmiyorum. Evet, taksit imkanı her ne kadar cezbedici olsa da mantıklı düşünelim: Hiçbir telefona taksit yapılamıyor yasal olarak ancak bu adamlar yapabiliyor ve kullanıcılarını da taksitle telefon satıyoruz şeklinde kendilerine çekmeye çalışıyorlar ve bildiğim kadarıyla vade farkı da koymuyorlar. Bu adamların, bu işten kazancı ne? Bilmem, kaç liraya topladıkları ucuz cihazı pahalıya koyup satıyorlar. İçinde hangi parçaların bile olduğu belli değil. Alışveriş kredisini kullanarak telefon alabilirsiniz.

Fiyatları da artık absürt düşük diğer sıfır telefon fiyatlarına göre, ama dediğiniz gibi o noktada takılı kaldım. YENİLENMİŞ ALINMAZ. Şans değil random birine giden telefonun o an sıkıntısız çalışması. Ama sonrasında işler patlıyor zaten. Bu arada alışveriş kredisini de düşündüm ama düşükte olsa faiz faizdir diyip bulaşmak istemedim.

Biraz araştırdım ve ciddi manada beğenmeyeni olduğu kadar beğeneni de var. Belki beğenenler firma çalışanıdır bilemem. Taksit imkanı olduğu için 15 pm düşünüyorum lakin taksit imkanı sunulmayan telefonlar artık can sıkmaya başladı, en azından benim için.

İşlemcisi A17 Pro yerine A15Pro mu sağ ol dostum ben almayayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı