Yenilenmiş iPhone 6S 16 GB alınır mı?

iPhone SE araştır bak derim. Aktif olarak kullanmaktayım çok güzel bir telefon. iPhone 5 kasasına iPhone 6S ten daha güçlü işlemci ve parçalar takmışlar.

Bütçenin 2500 TL olduğunu belirtmişsin. Benim gibi biraz şanslı isen 2400 TL'ye 2.el 128 GB iPhone 7 telefon bulabilirsin. Bunun dışında 7 den daha düşük bir model almanı tavsiye etmem.

Ben EasyCep üzerinden Plus modelini aldım. Sorunsuz şekilde çalışıyor. Ayrıca iade ve değişim hakkı bile var. 16 GB modeline gelince 4 GB boş alan durumu yalan. Çok daha fazla alan var. İstiyorsanız ekran görüntüsü atabilirim. Ama şunu söylemem gerekirse 6S biraz eskidi. Yeni nesil olan modelleri almanız daha iyi olur. Ama yine de siz bilirsiniz.
iPhone SE araştır bak derim. Aktif olarak kullanmaktayım çok güzel bir telefon. iPhone 5 kasasına iPhone 6S ten daha güçlü işlemci ve parçalar takmışlar.
6S modelindeki işlemci var. Daha iyi olan model değil. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…