markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.134 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Mart 2022 #11 Silinen üye dedi: Cidden öneriyorum. İncelemeyi geçtim kullanıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Şarj konusunda nasıl ve boyutu çok küçük mü?
Silinen üye dedi: Cidden öneriyorum. İncelemeyi geçtim kullanıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Şarj konusunda nasıl ve boyutu çok küçük mü?
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.892 Çözümler 6 Yer Punom Pen 20 Mart 2022 #12 markosben dedi: Şarj konusunda nasıl ve boyutu çok küçük mü? Genişletmek için tıkla... Ekran büyük. Şarjı sorunsuz 2 gün yeterli. Ama kişiden kişiye değişir.
markosben dedi: Şarj konusunda nasıl ve boyutu çok küçük mü? Genişletmek için tıkla... Ekran büyük. Şarjı sorunsuz 2 gün yeterli. Ama kişiden kişiye değişir.
W waxonnn Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 11 20 Mart 2022 #13 Silinen üye dedi: Cidden öneriyorum. İncelemeyi geçtim kullanıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone 6S ile Redmi 9C yani nasıl diyeyim, çok ayrı cihazlar.
Silinen üye dedi: Cidden öneriyorum. İncelemeyi geçtim kullanıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone 6S ile Redmi 9C yani nasıl diyeyim, çok ayrı cihazlar.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.892 Çözümler 6 Yer Punom Pen 20 Mart 2022 #14 waxonnn dedi: Hocam iPhone 6S ile Redmi 9C yani nasıl diyeyim, çok ayrı cihazlar. Genişletmek için tıkla... Şarj konusunda 9C daha iyi. Bi de büyük ekran. Video izlemesi daha keyifli olur. Tercih kişinindir.
waxonnn dedi: Hocam iPhone 6S ile Redmi 9C yani nasıl diyeyim, çok ayrı cihazlar. Genişletmek için tıkla... Şarj konusunda 9C daha iyi. Bi de büyük ekran. Video izlemesi daha keyifli olur. Tercih kişinindir.
W waxonnn Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 11 20 Mart 2022 #15 Silinen üye dedi: Şarj konusunda 9C daha iyi. Bi de büyük ekran. Video izlemesi daha keyifli olur. Tercih kişinindir. Genişletmek için tıkla... Tabii ki özellikler değişiklik gösterebilir ama iPhone'nun işletim sistemi kat kat daha iyi. Kamera'da bir o kadar güzel. Tercih meselesi. Kısacası konu sahibi Yenilenmiş iPhone 6S alabilirsiniz bence.
Silinen üye dedi: Şarj konusunda 9C daha iyi. Bi de büyük ekran. Video izlemesi daha keyifli olur. Tercih kişinindir. Genişletmek için tıkla... Tabii ki özellikler değişiklik gösterebilir ama iPhone'nun işletim sistemi kat kat daha iyi. Kamera'da bir o kadar güzel. Tercih meselesi. Kısacası konu sahibi Yenilenmiş iPhone 6S alabilirsiniz bence.