F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 8 Temmuz 2022 #1 EasyCep sitesinden yenilenmiş iPhone 6S Plus almayı düşünüyorum, mantıklı mı sizce? Link; Apple iPhone 6s Plus 16 GB Space GrayEASYCEP Tenezzül ederim ki o paraya Android telefon alırım gibi cevaplar vermeyin. Son düzenleme: 8 Temmuz 2022
EasyCep sitesinden yenilenmiş iPhone 6S Plus almayı düşünüyorum, mantıklı mı sizce? Link; Apple iPhone 6s Plus 16 GB Space GrayEASYCEP Tenezzül ederim ki o paraya Android telefon alırım gibi cevaplar vermeyin.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #2 F 16 Fighting Falcon dedi: EasyCep sitesinden yenilenmiş iPhone 6S Plus almayı düşünüyorum, mantıklı mı sizce? Link; Eki Görüntüle 1445493 Apple iPhone 6s Plus 16 GB Space GrayEASYCEP Tenezzül ederim ki o paraya Android telefon alırım gibi cevaplar vermeyin. Genişletmek için tıkla... 16 GB olması bir sorun. Ayrıca 16 GB modele göre fiyatı yüksek geldi bana.
F 16 Fighting Falcon dedi: EasyCep sitesinden yenilenmiş iPhone 6S Plus almayı düşünüyorum, mantıklı mı sizce? Link; Eki Görüntüle 1445493 Apple iPhone 6s Plus 16 GB Space GrayEASYCEP Tenezzül ederim ki o paraya Android telefon alırım gibi cevaplar vermeyin. Genişletmek için tıkla... 16 GB olması bir sorun. Ayrıca 16 GB modele göre fiyatı yüksek geldi bana.
Ambrosia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 8 Temmuz 2022 #3 10 uygulama yükleyip depolamanın dolduğunu hayal et.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 8 Temmuz 2022 #4 Newasky dedi: 16 GB olması bir sorun. Ayrıca 16 GB modele göre fiyatı yüksek geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ambrosia dedi: 10 uygulama yükleyip depolamanın dolduğunu hayal et. Genişletmek için tıkla... Depolama önemli değil, verilerimi iPad ile depoluyorum zaten.
Newasky dedi: 16 GB olması bir sorun. Ayrıca 16 GB modele göre fiyatı yüksek geldi bana. Genişletmek için tıkla... Ambrosia dedi: 10 uygulama yükleyip depolamanın dolduğunu hayal et. Genişletmek için tıkla... Depolama önemli değil, verilerimi iPad ile depoluyorum zaten.
Riad veli Yoctopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #5 Uzun vadeli kullanacaksan 1.5 2 yıl gibi mantıksız çünkü bu yılın sonu artık iPhone 6 WhatsApp Instagram gibi uygulamalar indirelemeyecek. Zaten güncelleme almayıda durdurdu önümüzdeki yıl büyük ihtimalle 6s de 6 gibi olucak.
Uzun vadeli kullanacaksan 1.5 2 yıl gibi mantıksız çünkü bu yılın sonu artık iPhone 6 WhatsApp Instagram gibi uygulamalar indirelemeyecek. Zaten güncelleme almayıda durdurdu önümüzdeki yıl büyük ihtimalle 6s de 6 gibi olucak.