Yenilenmiş iPhone 7 128-256 GB alınır mı?

OMERTA

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle farklı bir model önermenizi istemiyorum. Aklıma birkaç soru takıldı.

1- Güncelleme gelmiyor diye biliyorum. Bu benim için bir sorun teşkil eder mi? Günlük kullanım için almayı düşünüyorum ve bataryası benim için yeterli.
2- 12 ay garanti her türlü problem yaşadığımda bana yardım sağlıyor mu?
3- Kozmetiği benim için önemli değil, sadece iPhone deneyimlemek istiyorum ve kamerası bütçem dahilinde yeterli geldi, bunlar göz önünde bulundurulduğunda alınır mı?

Yakın zamanda WhatsApp desteği bitecek.

Hangi yakın zaman? iPhone 7'den önceki 3 model destekleniyor hala. 5S ve 6 gibi güçsüz telefonlar ile iPhone 7 bir değil.

256 GB çok gereksiz iPhone 7 günümüz için yeterli değil. Olsaydı 64 GB seçeneği derdim. iPhone 7 önermem. Onun yerine aynı bütçede sıfır telefon alın. Çünkü ne kadar eski amiral gemisi olsa bile en yenisi 4-5 yıllık. Eski iPhone modellerinden 8 Plus ve XR önerebilirim.

64 GB bile benim için fazlasıyla yeterli olacaktır bir de Plus değil de ele oturur bir telefon istediğimden düz iPhone 8 gözüme çarptı. Bu alınır mı sizce? Dediğim gibi amacım iPhone deneyimlemek olduğu için sıfır bir Android tercih etmiyorum. Apple iPhone 8 128 GB Space Gray | EASYCEP

Yenilenmiş cihaz alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…