OMERTA Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #11 Erenk1905 dedi: Yenilenmiş cihazlarda yan sanayi parçalar kullanılıyor. Adam sana yan sanayi parçalarla tamir edilmiş cihazı yenilenmiş cihaz diye satıyor. Ben bu topa girmezdim ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunun bilincindeyim alırsam bu riski göze alacağım. Başka bir sebebiniz var mı?
Erenk1905 dedi: Yenilenmiş cihazlarda yan sanayi parçalar kullanılıyor. Adam sana yan sanayi parçalarla tamir edilmiş cihazı yenilenmiş cihaz diye satıyor. Ben bu topa girmezdim ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bunun bilincindeyim alırsam bu riski göze alacağım. Başka bir sebebiniz var mı?
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #12 OMERTA dedi: Bunun bilincindeyim alırsam bu riski göze alacağım. Başka bir sebebiniz var mı? Genişletmek için tıkla... İkinci elde ölü fiyatına gidiyor. Sen bilirsin. İçine siniyorsa al.
OMERTA dedi: Bunun bilincindeyim alırsam bu riski göze alacağım. Başka bir sebebiniz var mı? Genişletmek için tıkla... İkinci elde ölü fiyatına gidiyor. Sen bilirsin. İçine siniyorsa al.