Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 13 Eylül 2022 #11 Bence Apple'ın ürünlerini hiç kullanmayın Samsung'tan yanayım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2022
shamil0v Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nomad 13 Eylül 2022 #12 dervisgozel dedi: 5200e yurt dışı xs aldım memnunum Genişletmek için tıkla... hocam konu dışı ama imei atma durumlarında yurtdışına çıkarken sorun olur mu cihaz?
dervisgozel dedi: 5200e yurt dışı xs aldım memnunum Genişletmek için tıkla... hocam konu dışı ama imei atma durumlarında yurtdışına çıkarken sorun olur mu cihaz?
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 13 Eylül 2022 #13 Serhat.48 dedi: Ucuza nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Letgo sahibinden vs. hem de şehrinizde bulabilirseniz inceleme şansınız olabilir. Letgo'da yurt dışına giden biri aciliyetten iPhone X 4500 TL'ye koymuştu sizde bulabilirsiniz böyle bir fırsat.
Serhat.48 dedi: Ucuza nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Letgo sahibinden vs. hem de şehrinizde bulabilirseniz inceleme şansınız olabilir. Letgo'da yurt dışına giden biri aciliyetten iPhone X 4500 TL'ye koymuştu sizde bulabilirsiniz böyle bir fırsat.
4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 13 Eylül 2022 #14 2.el iPhone 8 vardır o fiyata.
dervisgozel Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 453 Çözümler 4 Yer Adıyaman Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı: RTX 4070 Super Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #15 B shamil0v dedi: hocam konu dışı ama imei atma durumlarında yurtdışına çıkarken sorun olur mu cihaz? Genişletmek için tıkla... 2 aylık geçici kayıtı telefoncuda 50tlye yaptırıyorum herhangi bi sorununu görmedim
B shamil0v dedi: hocam konu dışı ama imei atma durumlarında yurtdışına çıkarken sorun olur mu cihaz? Genişletmek için tıkla... 2 aylık geçici kayıtı telefoncuda 50tlye yaptırıyorum herhangi bi sorununu görmedim
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 13 Eylül 2022 #16 Ne alakası var kardeşim? Suç alanlarda mı baştakiler de mi biraz sorgula. Cahil cahil konuşmussun.
shamil0v Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nomad 13 Eylül 2022 #17 dervisgozel dedi: B 2 aylık geçici kayıtı telefoncuda 50tlye yaptırıyorum herhangi bi sorununu görmedim Genişletmek için tıkla... Fiziksel bir işlem mi söz konusu? Yerel dükkanların yapmayacağını düşünüyorum yaşadığım yerde başka bir şehirde hizmet alacağım da
dervisgozel dedi: B 2 aylık geçici kayıtı telefoncuda 50tlye yaptırıyorum herhangi bi sorununu görmedim Genişletmek için tıkla... Fiziksel bir işlem mi söz konusu? Yerel dükkanların yapmayacağını düşünüyorum yaşadığım yerde başka bir şehirde hizmet alacağım da
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.840 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 13 Eylül 2022 #18 Schumacher dedi: Ne alakası var kardeşim? Suç alanlarda mı baştakiler de mi biraz sorgula. Cahil cahil konuşmussun. Genişletmek için tıkla... Bir ürünün fiyatı belirleyen alıcıdır aynen ben cahilim siz akıllısınız. Böyle devam edin.
Schumacher dedi: Ne alakası var kardeşim? Suç alanlarda mı baştakiler de mi biraz sorgula. Cahil cahil konuşmussun. Genişletmek için tıkla... Bir ürünün fiyatı belirleyen alıcıdır aynen ben cahilim siz akıllısınız. Böyle devam edin.
dervisgozel Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 453 Çözümler 4 Yer Adıyaman Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı: RTX 4070 Super Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #19 shamil0v dedi: Fiziksel bir işlem mi söz konusu? Yerel dükkanların yapmayacağını düşünüyorum yaşadığım yerde başka bir şehirde hizmet alacağım da Genişletmek için tıkla... Fiziksel değil sadece kayıt açıyor cihazda androidlerdeki gibi sıfırlanma durumu olmuyor
shamil0v dedi: Fiziksel bir işlem mi söz konusu? Yerel dükkanların yapmayacağını düşünüyorum yaşadığım yerde başka bir şehirde hizmet alacağım da Genişletmek için tıkla... Fiziksel değil sadece kayıt açıyor cihazda androidlerdeki gibi sıfırlanma durumu olmuyor
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 13 Eylül 2022 #20 hovarda dedi: Bir ürünün fiyatı belirleyen alıcıdır aynen ben cahilim siz akıllısınız. Böyle devam edin. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim haklısın. Bu mükemmel ekonomi bilgini de ekonomist Erdoğan'dan aldın galiba.
hovarda dedi: Bir ürünün fiyatı belirleyen alıcıdır aynen ben cahilim siz akıllısınız. Böyle devam edin. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim haklısın. Bu mükemmel ekonomi bilgini de ekonomist Erdoğan'dan aldın galiba.