Yenilenmiş iPhone 7 nasıldır?

redmiler uzun süre dayanır değil mi?
Bende red mi note 5 64/4 gb var hala kütür kütür çalışıyor geçen düşürdüm titreşim motoru aktif değil onun içinde telefonu söktürmeye ne gerek var .

Redmi'ler uzun süre dayanır değil mi?

Arkadaşların Note 8 Pro'lar hala çatır çatır gidiyor bende dün Note 10 Pro 8/128 aldım bakalım. 2. Ele ok isen S10+ al kesinlikle.

Redmi 9T önermem. Redmi'de onerdigim tek seri Note serisi.

Arkadaşların Note 8 Pro'lar hala çatır çatır gidiyor bende dün Note 10 Pro 8/128 aldım bakalım. 2. Ele ok isen S10+ al kesinlikle.

Bu arada Note 10 Pro'ya IP7+dan geçtim, ekran olarak ses olarak parmak izi okuma hızı olarak ve bana sunduğu batarya süresi ile performans olarak 7+dan daha iyi.

Arkadaşların Note 8 Pro'lar hala çatır çatır gidiyor bende dün Note 10 Pro 8/128 aldım bakalım. 2. ele ok isen S10+ al kesinlikle.

S10'un tasarımına pek okey olmadım. Ve Redmi Note'lar 6500 TL'den aşırı pahalı. Link falan verseniz?

S10'un tasarımına pek okey olmadım. Ve Redmi Note'lar 6500 TL'den aşırı pahalı. Link falan verseniz?

Sahibindene girip 4750TL fiyat sınırı, magzadan seçenekleri ile filtreleyin. Yurt dışı kayıtlı 0 cihazları görürsünüz. S10+ internette pek güzel durmasada dışarıda cidden dikkat çekiyor, kullandığım kısa süre zarfında ' kanka o telefon ne?" diye soranlar vardi.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...128gb-sifir-kayitli-oguz-gsm-1053591289/detay örnek ilan olarak bunu gösterebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…