Yenilenmiş iPhone 7 pişman eder mi?

freakcnsl

Hectopat
Yenilenmiş telefonların dezavantajı var mı? Huawei P30 Lite kullanıyorum yenilenmiş iPhone 7'ye geçmeyi düşünüyorum 1 yıllığına. Fiyatı da 2.5k. Geçsem pişman olur muyum?

Yenilenmiş telefonların dezavantajı var mı? Huawei P30 Lite kullanıyorum yenilenmiş iPhone 7'ye geçmeyi düşünüyorum 1 yıllığına. Fiyatı da 2.5k. Geçsem pişman olur muyum?

Telefondan anlayan biri varsa satın alırken ona baktır.

Bence evet zaten iOS 15 IDE aldıktan sonra güncelleme almayacak boş verin bence.

Bence P30 Lite devam edin. Daha kötü bir telefonunuz olsa mesela P20 Lite, Mate 10 Lite, A7 2018 gibi geçin derdim ama telefonunuz fena değil. İlla değişiklik istiyorsanız da 7 güzeldir. Ekran, hafıza ve batarya kaybedersiniz ama bir tık iyi işlemci ile bir tık iyi kamera kazanırsınız.

İki buçuk bin liraya bence Android bir telefon almak daha mantıklı olur.

iPhone 8’e bütçenizi zorlamanızı öneririm. Çünkü iPhone 7 bir hayli önce çıkmış bir cihaz. Eğer zorlayamıyorsanız Android tarafına yönelmeniz daha iyi olacaktır.

Ablam için soruyorum. Çok donuyor telefonu.

iPhone 8'e bütçenizi zorlamanızı öneririm. Çünkü iPhone 7 bir hayli önce çıkmış bir cihaz. Eğer zorlayamıyorsanız Android tarafına yönelmeniz daha iyi olacaktır.

Kendime almayacağım. Huawei P30 Lite çok donuyor. Bir daha Android alacağını sanmıyorum. iPhone kullanmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…