Yenilenmiş iPhone 7 pişman eder mi?

Yenilenmiş telefonların dezavantajı var mı? Huawei P30 Lite kullanıyorum yenilenmiş iPhone 7'ye geçmeyi düşünüyorum 1 yıllığına. Fiyatı da 2.5k. Geçsem pişman olur muyum?

Ben kendime almayacağım zaten. Ablam alacak. Ben de öyle düşünüyorum.

Burada kendinize alacağınızı belirtmişsiniz. Kendiniz kullanacaksanız P30 Lite devam edin bence.

Eşimin iPhone 6 vardı artık iyicene eskidiği için, iPhone 7'ye geçtik ve Hepsiburada'dan yenilenmiş iPhone 7 aldık. Ürün başka bir kutuda geldi ama sıfırdan farksız. Şarj aleti kablosu ve lightning kulaklığı ile birlikte geldi. Yaklaşık 6 aydır kullanıyor, çok memnunuz. Zaten 1 yıl garanti de veriliyor yenilenmiş telefonlara.
Ama dikkat etmeniz gereken şey yetkili firmaların yenilenmiş telefonlarını almak. Devlet bildiğim kadarı ile 5 firmaya bu yetkiyi verdi.

Çok mu donuyor? Bende de Mate 20 Lite var. Aynı işlemci ve RAM var. Hatta aynı cihaz diyebiliriz. Hiç takılmıyor akıyor. Acaba bir sorun mu var telefonda?

Olabilir. Hafızası çok dolu o yüzden de olabilir.
Burada kendinize alacağınızı belirtmişsiniz. Kendiniz kullanacaksanız P30 Lite devam edin bence.

Bilerek öyle sordum. Ablam kullanıyor.

Telefonculardan vs dışarıdan nereden temin edebiliriz bu yenilenmiş telefonları.

Telefonculardan vs dışarıdan nereden temin edebiliriz bu yenilenmiş telefonları.

Onlar yenilenmiş olmuyor 2. el oluyor ve hiçbir garantisi yok. Bu yenilenmiş telefonlarda sıfırdan farksız oluyor.
2. El Apple iPhone 7 32 GB – Silver | EASYCEP
2500'e 32 var vallahi. Bu site fena değildir. Forumda övüyorlar.

Hepsiburada'dan aldığınız üründe easy cep tarafından gönderiliyor. Aynı zamanda eskiyi getir eskiyi götür ü de kullanırsanız. Değerleme ve kontroller easy cep tarafından yapılıyor.

Bu sefer iOS kullanmak istiyor. 1 yıl sonra bütçe değişecek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…