T toprak şen Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 305 Makaleler 1 1 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar buna Apple iPhone 8 64 GB (PRODUCT)RED | EASYCEP bütçem yetiyor fakat ben sadece ergonomi arada fotoğraf için kullanacağım kasma donma olmayacak şekilde sizce iPhone 7 Plus yenilenmiş Apple iPhone 7 Plus 32 GB Black | EASYCEP mi almalıyım. Oyun falan oynamayacağım beni (annemi anneme alacağız) 2 3 yıl götürür mü?
Arkadaşlar buna Apple iPhone 8 64 GB (PRODUCT)RED | EASYCEP bütçem yetiyor fakat ben sadece ergonomi arada fotoğraf için kullanacağım kasma donma olmayacak şekilde sizce iPhone 7 Plus yenilenmiş Apple iPhone 7 Plus 32 GB Black | EASYCEP mi almalıyım. Oyun falan oynamayacağım beni (annemi anneme alacağız) 2 3 yıl götürür mü?
R ruaF1912 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 333 2 Kasım 2022 #2 Yenilenmiş telefon alınmaz. Ha illa almak istiyorum diyorsanız iphone serisinde düz model alınmaz. Biraz daha koyup en kötü iphone 8 plus almak yararınıza olur.
Yenilenmiş telefon alınmaz. Ha illa almak istiyorum diyorsanız iphone serisinde düz model alınmaz. Biraz daha koyup en kötü iphone 8 plus almak yararınıza olur.