Yenilenmiş iPhone 7

genjutsu69

Hectopat
Daha fazla  
Bütceme göre Hepsiburada'dan yenilenmiş iPhone7 128 GB aldım fikirleriniz nedir? Daha kargoya verilmedi.

İyi mi yaptım genellikle sosyal medyada dolanıyorum o da fazla değil ilk kez iOS kullanacağım.

Bütceme göre Hepsiburada'dan yenilenmiş iPhone7 128 GB aldım fikirleriniz nedir? Daha kargoya verilmedi.

İyi mi yaptım genellikle sosyal medyada dolanıyorum o da fazla değil ilk kez iOS kullanacağım.
Umarım kalitesi iyi parçalar takılmıştır. Bunun dışında İphone 7 zamanı yavaş yavaş dolmaya başladı gibi.

Yanlış seçim olmuş, Apple iPhone 8 veya üstü almalıydınız. Apple iPhone 7'nin miladı doldu, sadece telefonla görüşme işleri için kullanılabilir.

@Leon Dayı iOS 15 ile desteği sonlansa bile, iOS 15 minimum 2 yıl götürecektir. İşlemci ve kamera olarak sıkıntı yaratacağını sanmam. Bende iPhone 11, arkadaşımda iPhone 7 var. Karşılaştırdığımızda eski telefon olmasına rağmez aşırı fark göremedim.(hız olarak)
Not: iPhone 7 genelde 32 GB oluyor fakat iOS kimi zaman RAM olarak depolamayı da kullanır. Bu yüzden depolamayı çok fazla doldurmamaya çalışın. ( bir 5-6 GB boş bırakılması lazım )

Son düzenleme:
Bu devirde iphone 7 almanın enayilik olduğunu düşünmekteyim. Tabii ki her görüşe saygı gösterilmesi gerektiği kanaatindeyim . Teşekkürler.

Tövbe deyin

Ürün temizse kullanın derim. İşletim sistemi desteği 2 yıl götürür.

Evet bende öyle düşünüyorum.

Umarım kalitesi iyi parçalar takılmıştır. Bunun dışında iPhone 7 zamanı yavaş yavaş dolmaya başladı gibi.

Evet orası öyle ama IOS'a geçmek istediğim için bütcemde bu kadar olduğu için 4.200TL'ye aldım dün gece.

Bu durumlar çok karışık.

Birkaç şey araştırdım ve genellikle araştırdığımda senin gibi bu açıklamaları gördüm.

Bu devirde iPhone 7 almanın enayilik olduğunu düşünmekteyim. Tabii ki her görüşe saygı gösterilmesi gerektiği kanaatindeyim. Teşekkürler.

Saygı duyarım beyefendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumlar çok karışık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kadar para verip böyle bir durumla karşılaşmanız olası. Herkes hala kullanılır olarak gördüğüne bakma 7 sene önce piyasaya sürülmüş bir telefondan sıkıntı yaşama olasılığın, o fiyata alacağın yeni bir Android'den kat ve kat daha düşüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…