O kadar para verip böyle bir durumla karşılaşmanız olası. Herkes hala kullanılır olarak gördüğüne bakma 7 sene önce piyasaya sürülmüş bir telefondan sıkıntı yaşama olasılığın, o fiyata alacağın yeni bir Android'den kat ve kat daha düşüktür.
Bu videoyu izledim ve dediğiniz gibi böyle bir durumla karşılaşmam olasığı yüksek arkadaşımda yenilenmiş telefon almıştı ve onda cidden sıfır ayarında bir iPhone 7Plus gelmişti işimi açıkçası şansa bıraktım gibi bir şey bakıp güncelleyeceğim konuyu.
Bence yanlış yaptın. Yenilenmiş cihaz kesinlikle alınmamalı. Yenilenmiş olayını geçtim güncelleme desteği bitmiş, iki yıl ömrü kalmış, bataryası rezalet iPhone 7 almakta bana göre yanlış bir tercih. Umarım pişman olmazsın.
Kimse maksimum X yılı var diye bir şey söylemez. iPhone 7 günümüz için kullanıma uygun değil, aynı fiyat bandında ki Android muadilleri çok daha mantıklı olur.
Sadece sosyal medya vb. kullandığınızı belirtmissiniz, kullandığınız yazılımın desteği iOS 15.2'ye desteği ne zaman keser bilemeyiz.