Atilla Başaran Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 Apple iPhone 8 64GB Uzay Grisi - Yenilenmis - A Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol iPhone 8 yenilenmiş almayı düşünüyorum alınır mı? Dosya Ekleri 1715790867508.png 267,7 KB · Görüntüleme: 66
Apple iPhone 8 64GB Uzay Grisi - Yenilenmis - A Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol iPhone 8 yenilenmiş almayı düşünüyorum alınır mı?
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 835 Çözümler 4 15 Mayıs 2024 #2 Atilla Başaran dedi: Apple iPhone 8 64GB Uzay Grisi - Yenilenmis - A Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol iPhone 8 yenilenmiş almayı düşünüyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz güncelleme desteğini çekti Apple. Eğer iPhone takıntınız yoksa Android telefon almanızı öneririm bu fiyata. Hemde şarjı çok dayanmıyor eski IPhone'lerin.
Atilla Başaran dedi: Apple iPhone 8 64GB Uzay Grisi - Yenilenmis - A Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol iPhone 8 yenilenmiş almayı düşünüyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz güncelleme desteğini çekti Apple. Eğer iPhone takıntınız yoksa Android telefon almanızı öneririm bu fiyata. Hemde şarjı çok dayanmıyor eski IPhone'lerin.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Mayıs 2024 #3 Atilla Başaran dedi: Apple iPhone 8 64GB Uzay Grisi - Yenilenmis - A Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol iPhone 8 yenilenmiş almayı düşünüyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bu devirde iPhone 11 bile alınmaz. iPhone 8 alınmaz özellikle yenilenmişinin yanından geçilmez. Her parçası yan sanayi olan bir toplama telefon.
Atilla Başaran dedi: Apple iPhone 8 64GB Uzay Grisi - Yenilenmis - A Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol iPhone 8 yenilenmiş almayı düşünüyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bu devirde iPhone 11 bile alınmaz. iPhone 8 alınmaz özellikle yenilenmişinin yanından geçilmez. Her parçası yan sanayi olan bir toplama telefon.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.025 Makaleler 15 Çözümler 477 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Mayıs 2024 #4 10 bin verip A25 almak bile çok daha mantıklı hareket olur. iPhone 8 Plus 256 GB kullanıcısıyım, bu hatayı yapmayın.
10 bin verip A25 almak bile çok daha mantıklı hareket olur. iPhone 8 Plus 256 GB kullanıcısıyım, bu hatayı yapmayın.
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 15 Mayıs 2024 #5 iPhone 13 asagisi 2024 15 Mayıs itibari ile alinmaz.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 15 Mayıs 2024 #6 Atilla Başaran dedi: Apple iPhone 8 64GB Uzay Grisi - Yenilenmis - A Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol iPhone 8 yenilenmiş almayı düşünüyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Her parçası sağdan soldan. Değilse bile telefon sıfırsa bile alınmaz bana sorarsan. (Şahsi fikrim) Android'e yönelin.
Atilla Başaran dedi: Apple iPhone 8 64GB Uzay Grisi - Yenilenmis - A Kalite Fiyatı, Yorumları - Trendyol iPhone 8 yenilenmiş almayı düşünüyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Her parçası sağdan soldan. Değilse bile telefon sıfırsa bile alınmaz bana sorarsan. (Şahsi fikrim) Android'e yönelin.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #7 Yenilenmiş cihaz alınmaz, iPhone 8 hiç alınmaz. 2.elden farklı cihazlara yönelmenizi veya bütçenizi arttırmanızı öneririm.
Yenilenmiş cihaz alınmaz, iPhone 8 hiç alınmaz. 2.elden farklı cihazlara yönelmenizi veya bütçenizi arttırmanızı öneririm.