Yenilenmis iPhone 8 Plus alınır mı?

Bütçe
10.000
Makaleler
5
Daha fazla  
Redmi Note 8 telefonumun ekrani parcalandi, yeni telefon almaya karar verdim. Telefonda önceligim kamera oldugu icin uygun fiyata iPhone 8 Plus almayi düsünüyorum. iOS uyumlulugu saçmaligi yüzünden kararsiz kaldim, 1 yil sonra WhatsApp Instagram gibi uygulamalari açamayacaksa almayacagim. Bütçem fazla degil, maksimum 10.000TL. Kamerasinda optik Zoom'lu lens (kayipsiz Zoom) olmasi gerek, buna sahip Android telefonlar bütçemi asiyor. Sizce ne almalıyım?

Xiaomi önermeyin. Igrenc markadan biktim usandim.

Samsung a24 yada a25 bak derim o bütçeye daha iyi sıfır telefon yok. Güncelleme desteği vs de var kamera olarak fena değil normal bir kullanıcı için ideal.
Kamera konusu benim için önemli. Yani size kisaca derdimi anlatacak olursam, sinematik kisa filmler çekecegim ama sinema kamerasi veya fotograf makinesi alacak bütçem yok.

Kamera konusu benim için önemli. Yani size kisaca derdimi anlatacak olursam, sinematik kisa filmler çekecegim ama sinema kamerasi veya fotograf makinesi alacak bütçem yok.

İlla iPhone diyorsan 2. El XS veya y. D 12 olabilir ama 4 ay farklı cihaz kullanırsın kısaca çift telefon olur. Yurt içi S21 5G bakılabilir. Y. D kayıtlı OnePlus 9 Pro da kamera olarak sağlam cihazdır öneririm, IP12'den iyi kamerası var diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı