Yenilenmis iPhone alınır mı?

Bütçe
Bütçe 0-10.000

manayy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yenilenmiş olarak bir iPhone almak istiyorum. Aklımda SE ve X modelleri var. Sizce almalı mıyım, alırsam memnun kalır mıyım?

Merhaba. Ben yenilenmiş olarak bir iPhone almak istiyorum. Aklımda SE ve X modelleri var. Sizce alınır mı? Alırsam memnun kalır mıyım?

Daha önce yenilenmiş iPhone 11 ve 7 kullanan biri olarak tavsiye etmiyorum. iPhone 11 cihazımda kısa devre sorunu ortaya çıkmıştı ve koruma vidaları eksikti. iPhone 7 cihazımda ise etkileşim tuşları sorunluydu ve 10 kere tamir ettirmeme rağmen ertesi gün yine aynı olmuştu aynı durum bu cihazdada başıma gelmişti ve koruma vidaları eksik çıkmıştı.

Bahsettiğim cihazların satışta durumları mükemmel olarak görünüyordu bu arada, bu da yenilenmiş cihazlarda kusursuz saydıkları kategori.

Alınmaz. Bazı parçaları yan sanayi takıp yenilenmiş adı altında satıyorlar kısa vadede arıza çıkarabilir çevrem de bu sorunu yaşayan oldu.

Yenilenmiş X almıştım. 2-3 parçası değişmiş ama firma belirtmemişti, telefoncuya satarken zararına satmıştım. İphone da parça değişince cacık olma durumu var sanırım, hem kullanımda hem de 2. elde.

Alınmaz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam. Tam ikna olmuştum alıyordum. 2. el yüz yüze alsam.

Ekran, batarya kamera vs orijinal parçaları alıyorlar ve yan sanayi takıp orijinal parçaları da piyasaya sürüyorlar.

Ama alıp deneyip iade edebiliyosun daha önce arkadaşım yenilenmiş S23 almıştı 1 yıl garantili tamamen orijinal cihaz gelmişti bu da var tabii.

Teşekkürler hocam. Tam ikna olmuştum alıyordum. 2. el yüz yüze alsam.

Hocam büyük ihtimalle zaten kullanmak için ve uygun olduğu için yenilenmiş tercih etmek istediniz. Fakat bir iki model düşüp bütçenize uygun bir cihaz almak daha mantıklı bu alımıda telefoncudan veya ikinci el piyasasından yaparsanız en azından herhangi bir sorunda karşınızda muhattabınız olur. Online alışveriş sitelerinde ne kadar destek sistemi iyi olsa da iade değişim işleri zulüm oluyor.

Attığım videoda tam bunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…