Yenilenmis iPhone alınır mı?

Bütçe
Bütçe 0-10.000

Redmi Note 9 Pro kullanıyorum babam 2. el aldı çok sorun çıkartmaya başlayınca bende yenilenmiş cihazlara seçenek olarak gittim.

Merhaba. Ben yenilenmiş olarak bir iPhone almak istiyorum. Aklımda SE ve X modelleri var. Sizce alınır mı? Alırsam memnun kalır mıyım?

Bildiğim kadarıyla genel bir sorunu olmuyor cihazların ama performans sorunları ve parçaların yan sanayi olması gibi sorunlar olabiliyor işiniz biraz şansa kalıyor.

Yenilenmiş X alana kadar içi hiç açılmamış pili %70 dahi olsa iPhone 11 veya SE alsan 10-15 bin e alırsın uygun bir zaman serviste orijinal pil taktırırsın mis gibi cihaz.

Yenilenmiş X alana kadar içi hiç açılmamış pili %70 dahi olsa iPhone 11 veya SE alsan 10-15 bin e alırsın uygun bir zaman serviste orijinal pil taktırırsın mis gibi cihaz.

Tamamdır. Bugün 2. el cihaz satan yerlere gidip bir konuşayım iyi günler.

Yenilenmiş telefonları tavsiye etmiyorum. Kullanmadım ama adı üstünde yenilenmiş. Onun yerine 2.el tarafında içi açılmamış, işlem görmemiş temiz telefon bulabilmek mümkün.

Hiçbir şekilde yenilenmiş cihaz alınmaz. Onun yerine ikinci el satın alın, daha iyi. Yenilenmiş cihazların içine ne tür parça koydukları belli olmuyor, dandik cihazlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…