Yenilenmiş iPhone alınır mı?

Daha fazla  
Hocalarım, iPhone alacağım. Bütçem 50-60k. Düz 15 veya 16 arasında kararsızım, pek önermiyorlar. Sizce sıfır 15-16 mı yoksa vatan, MediaMarkt, Teknosa gibi mağazalardan yenilenmiş Pro veya Pro Max mi almalıyım? (ikinci el ve Samsung önermeyin.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Alırsanız 1 hafta sonra buraya gelip Teknik Destek kategorisinde konu açarsınız.

Hocalarım, iPhone alacağım. Bütçem 50-60k. Düz 15 veya 16 arasında kararsızım, pek önermiyorlar. Sizce sıfır 15-16 mı yoksa vatan, MediaMarkt, Teknosa gibi mağazalardan yenilenmiş Pro veya Pro Max mi almalıyım? (ikinci el ve Samsung önermeyin.)
Yenilenmiş alınmaz 2.el 15 Pro alabilirsin en iyi seçenek.

Yenilenmiş telefon almak ikinci elde gözü kapalı telefon almakla aynı şey. İyi de çıkabilir kötü de. İçi bile açılmamış çok temiz kondisyonda telefonlar da yenilenmiş olarak satılabiliyor. Böyle bir telefon bulurum derseniz fiyatı da gözetilerek taksit avantajıyla yenilenmiş alınabilir.

Yenilenmiş alacaksan, ikinci el temiz 14 Pro Max bak.

Yenilenmiş alınmaz 2.el 15 Pro alabilirsin en iyi seçenek.

Alınmaz. Alırsanız 1 hafta sonra buraya gelip teknik destek kategorisinde konu açarsınız.

İkinci el ve Samsung istemiyorsanız bu durumda sıfır iPhone 16 almalısınız.

Teşekkür ederim hepinize, 2.el önerenlerinde tavsiyeleri için teşekkür ederim ancak 2.el cihaz almayacağım. Bu dönemde her yer fırsatçı kaynıyor. Ailemde çok karşı bende pek yanaşmak istemiyorum. Şimdilik düz 16 ya da Plus modellerinden biri arasından karar kılacağım. Tekrardan teşekkürler.

Yenilenmiş telefon almak ikinci elde gözü kapalı telefon almakla aynı şey. İyi de çıkabilir kötü de. İçi bile açılmamış çok temiz kondisyonda telefonlar da yenilenmiş olarak satılabiliyor. Böyle bir telefon bulurum derseniz fiyatı da gözetilerek taksit avantajıyla yenilenmiş alınabilir.

Vatan, MediaMarkt, Teknosa gibi mağazalarda nasıl anlayabilirim bu tür temiz yenilenmiş cihazı.

Başında yenilenmiş ibaresi yer alan hiç bir cihaz alınmaz. Su bile olsa yenilenmiş yazıyorsa alma. Ben Teknosa'dan Macbook almıştım yenilenmiş diye satmışlardı hem yanlış renk geldi hemde gelen bilgisayarın kasasında kırıklar vardı ve bazı tuşları çalışmıyor, basmıyor, kırıktı. Kısacası yenilenmiş ayağına beşinci el falan muhtemelen bilgisayar gönderdiler. Ben iade ettim zar zor paramı aldım siz asla inanmayın ve yenilenmiş hiç bir ürün satın almayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı